Бързи кредити без доказване на доход

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

Бързи кредити без доказване на доходВ последните години все голяма по-популярност печелят фирмите за бързи кредити. Регистрирани като небанкови институции, те дават възможност за получаване на финансови средства чрез бързо и лесно кандидатстване. За разлика от банките, фирмите за бързи кредити, нямат условия за поръчители, доказване на доход, добра кредитна история и още куп документация. При тях рискът е доста по-голям за кредиторът, затова е и нормално лихвите да бъдат по-високи от тези, давани от банките.

Едно от предимствата на получаване на кредит без условие за доказване на доходи е възможността да се кандидатства онлайн, чрез обаждане по телефона или чрез лично посещение на кредитен консултант. Одобрението е в рамките на половин час от полученото заявление, което е пък другото важно предимство.

Какво ви е нужно, за да кандидатствате за този вид кредит? Лична карта е достатъчна, за да попълните документите, доказващи самоличността ви и да изчакате одобрението на кредитора.

В случай, че отидете в банкова институция и поискате кредит, първо условие ще бъде добра кредитна история. Ако , че не сте си плащали вноските по предишен кредит навреме, то получаването на нов такъв ще бъде затруднено.

При фирмите за бърз кредит подобно условие за лоша кредитна история няма. Няма и необходимост от доказване на доход и наличие на трудов договор. Затова те печелят последователи сред безработните, майки с малки деца, хора в спешна нужда от финансови средства.

Не на последно място е предимството за кандидатстване онлайн. Бързо, лесно, само за броени минути, до час може да получите одобрение и да запълните финансовите дупки в бюджета си.

barz-kredit-bez-dokazan-dohod

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *