Бързи кредити събота и неделя

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

mortgage-banner-2000x1330-11-01-2017Кой казва, че събота и неделя трябва да са неработни дни. За компаниите, предлагащи бързи кредити, това не важи. Те са на ваше разположение без почивен ден, за да имате спокойствие, когато ви трябват пари. Те предлагат още спешен заем до получаване на заплата, както и безлихвен кредит. Одобрението е до няколко минути.

Вивус кредит ви дава възможност да избирате – кредити по телефона, онлайн или в офисите им в цялата страна. Безлихвен е всеки първи кредит, а срока за връщане се определя от вас. Работят от 8 сутринта до 8 вечерта, събота и неделя, и дори в официалните празници. Може да кандидатствате онлайн, като изтеглите формата от сайта им.

Кредисимо е лидер в микрокредитирането. Работят без почивен ден, и събота, и неделя. Дават бърз кредит до 500 лв без лихва, с условие да се върнат до петнадесет дни от получаването им. 1500 лв са доста пари, но Кредисимо помагат на клиентите в затруднено положение и отпускат заем в този размер, като погасяването е с месечни вноски. Кандидатстването е бързо, лесно, за всеки.

Фератум е фирма за бързи кредити, известна не само в България, която оперира с капитал от Финландия. Одобряват клиенти за кредити без почивен ден, и в делник, и в празник. Първият кредит няма лихва и е в размер до 700 лв. Заемите се отпускат с възможност за удължаване на срока за погасяване. За спешни случаи – 24 часа в денонощието Фератум е на разположение на всеки клиент. Доста държави в Европа се ползват от услугите на тази компания- Швеция, Литва, Финландия, Испания, Сингапур и др.

 


barz-kredit-bez-dokazan-dohod

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *