Васил Лазаров избира качествен зехтин за българските домакинства

zehtinАко си мислите, че не трябва някой друг да избира продуктите за вашата трапеза – сте напълно прави. Изборът с какво ще сготвите и какво ще сложите на масата пред вашето семейство, си е напълно ваш. Но фирмата на Васил Лазаров Вивекта, чрез дистрибуцията на широк асортимент от високоачествени стоки като меса, зеленчуци, зехтин и други, ви позволява да имате избор.

Зехтинът е една от най-полезните растителни мазнини, която се използва в кулинарията и не само. Поради многобройните си качества е предпочитан продукт при готвене и овкусяване за различни рецепти.

Много е важно, когато избирате зехтин за вашата трапеза да съблюдавате за няколко основни фактора, които гарантират неговото качество и истинност. На първо място е хубаво да проверявате региона, от който е продуктът. Традиционните места, където се произвежда зехтин са Испания, Италия, Гърция, Кипър, Сирия, Мароко, Турция, Тунис, Португалия, Алжир и други. Хубаво е и да знаете какво означават наименованията като „Extra virgin olive oil“, „Virgin olive oil“, „Olive oil“ и „Pure olive“. Основната разлика при тези видове наименования на зехтина е начина и технологията, по която е извлечен продуктът, като „Extra virgin olive oil“ е най-качественият зехтин на пазара. Той се получава при първото студено пресоване на маслинете и по този начин запазва всички полезни вещества, които са неоходими за човешкия орагнизъм.

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта, която е официален дистрибутор на зехтин, произведен от испанската компания Urzante, предлага на българските потребители различни разфасовки на зехтин екстра върджин и маслиново масло Романсе.

Urzanteе испанска компания с 60-годишен опит на пазара. Тя се намира в Северна Испания в долината на река Ебро. Компанията има мисия да поднася на своите клиенти свежест, безкомпромисно качество, традиция и уважение към земята. Тази фирмена политика е осигурила клиентска маса в повече от 60 страни в целия свят, включително и в България.

Васил Лазаров и управляваната от него Вивекта БГ ЕООД, предоставят на българския потребител възможност да избира от най-качествените световни продукти като свинско месо, пилешко месо, риба и рибни изделия, замразени зеленчуци, замразени бланширани картофи и много други.

Препоръчвам ви да ги опитате!

 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *