Кредитен консултант

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

 

kredit-loshИмето ми е Надежда Белелиева и мога да се представя като кредитен консултант. Това не е професия в истинския смисъл на думата, но е специализация, която включва в себе си познания върху банковото дело, мениджмънт и маркетинг, счетоводство, статистика и социология. Голям набор от познания от различни науки, които правят едно знание пълноценно и то може да бъде използвано за подобряване на кредитния пазар в България. За по-добрата финансовата стабилност на хората, за тяхната повишена финансова култура и прочие.

Особено важно да се знае, е че днес кредитният консултант може да изиграе много важна роля преди предприемането на толкова важно събитие свързано с тегленето на кредит, с тегленето не бърз кредит, с реализацията на кредитен продукт. За целта, всеки кредитен консултант трябва да има много добре подсигурена информация, да познава пазара, да разчита добре данните. Боравенето с информацията е първата крачка към добрата кредитна консултация. Следва личното отношение към проблематиката, която клиентът представя. Защо му е нужен кредит, в какви граници да е, как иска да го реализира, какви са възможностите му. Разбирайте, че кредитния консултант не работи само с фирми и клиенти, той може да работи и с фирми и организации, които са кредитодатели, относно подобряване на техните услуги и позиционирането им в по-добра перспектива от гледна точка печалба за тях, но и достъпност до пазара на самите потребители.

Днес става все по-трудно на хората да се ориентират в морето от кредити, което непрестанно ги залива като реклама, било то от телевизора, от Интернет, откъде ли не. Бързи пари, кеш до минути, бърз заем, екстри бонуси, кредити и бързи кредити. Такива реклами повлияха и на мен Надежда Белелиева, така че да стартирам нещо като блог услуга в стила на най-добрите практики, които съм развила от професионалната си кариера. Това, което е възможно да се сподели като знание, трябва да бъде казано. Това, което е полезно за хората да го знаят относно всички възможни кредити, трябва да бъде приоритет на хората от сектора. Затова, тук започвам да споделям своите знания и информация, които са свързани с нови кредитни продукти, с превратностите на банковия пазар. Като лична кауза приемам да информирам хората относно правата и задълженията им, как се формират лихвите и как да се избегнат проблеми свързани с нелоялни кредитодатели, със скрити клаузи. Изобщо въпросите с кредитите са толкова голямо информационно поле, че откъде и да подхванеш все ще се намери проблем, все ще изскочи зайче от цилиндъра – както обичат фокусниците да правят.

Днес един бърз кредит може да потрябва за всичко. Също така един кредит може да бъде реализиран в различни области свързани с предприемачество, строителство, онлайн-бизнес. Днес много бързи кредити се взимат по спешност, за да реализират неотложно плащане, което няма как да бъде избегнато. Това е световна тенденция, особено за хора, които могат да си позволят да теглят кредит в дългосрочен план, избират бърз кредит, с който да напазаруват за големите празници, за семейни нужди, за ситуации свързани със здравето, за покупка на техника, за почивка или пътуване. Това е така, защото те лесно могат да се вместят в условията, които много бързи кредити предлагат. Като бързина, удобство, бързо пристигане на парите, при това пари, които не са голяма сума и тя ще бъде изплатена в по-малки срокове.

Що се отнася до стартиране на бизнес, строеж, по-големи бизнес планове, нещата стават далеч по-сложни защото са свързани с още по-голяма организация на парите. С конкретика, която засяга цели процеси от предложението за кредитиране. Тогава кредитната консултация е неизбежна. В такива ситуации, се събираме колеги като мен Надежда Белелиева и правим планове за разпределение на отговорностите пред клиента. С тези думи, аз очертавам границите на моята работа. В по-малки мащаби, когато става въпрос за физически лица търсещи бързи кредити и компании с мащаб, който е свързан със сериозни инвестиции, планиране и контрол. Затова се изисква огромен професионализъм и качество на работата, която като кредитни консултанти ние предоставяме.

От толкова много работа опитвам да правя и малко по-дълги почивки: една през зимата и една през лятото. Случвало се е да се засичам с клиенти по курортите и те ми казват: Елате, Надежда Белелиева, да се почерпим извън офиса. Става ми приятно, но разбира се, в такива почивки е по-добре да не се виждаш с клиенти, макар и в неофициална обстановка. От позицията на експерт в кредити и бързи кредити, ми е трудно да кажа, как ще се развие пазарът в следващите години. Интернет дотолкова промени правилата на играта, че промени поведението както на банките, така и на небанковите организации. Кредитодателите има възможност за още по-голям пазар. Банките за онлайн услуги. Хората имат повече информация. Нещата вместо по-опростени, станаха още по-сложни и непредвидими, особено на фона на големите трусове в световните банкови системи, в политическите игри, на тайните договорки и резки промени, за които потребителите винаги научават последни. В този смисъл, един кредитен консултант като мен Надежда Белелиева е като задължителната фигура във всеки предстоящ финансов ход на пазара на кредити.

 Източник: http://guaranteed-paydayloans.weebly.com/

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *