Кредит на граждански договор

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

Много банки искат да можете да докажете своя доход. Освен това, те ви да дават купища документи, които да попълните и сякаш те не свършват никога.  И накрая, когато сте ги попълнили, започва едно чакане пред гишетата и редене на опашката, само и само да се срещнете с кредитния инспектор, който да провери документите, да зададе най-неудобните въпроси и вие да се почувствате едва ли не гузен за това, че сте отишли да изтеглите кредит.kreditКредит на граждански договор – възможно ли е?
А какво се случва, ако нямате трудов договор и работите на граждански договор?  Какво може да стане, когато доходите ви се определят от изработени часове или проекти?

Трудно бихте намерили банкова институция, която да ви отпусне бърз кредит при тези обстоятелства. Вашето решение са бързите кредити. Всъщност това са онлайн кредитите, които се предлагат от различни фирми. Съвсем обяснимо е и защо конкуренцията между тях е голяма.  При тях условията са доста по-леки  и изпълними.  Това е начин да избегнете хилядите неудобни въпроси и чакането по гишета.  Както казахме те са онлайн кредити, което означава, че бързо и лесно можете да си подадете документите през съответните форми за кандидатстване на сайтовете. След което, до 24 часа служител ще се свърже с вас, за да уточните подробностите и до часове вие ще получите желаните пари.

Улеснената процедура по кредита се компенсира от високите лихви. Фирмата, която сте избрали не я интересува дали имате стабилни доходи или добра кредитна история. Освен това, ако сте първи клиент можете да поискате безлихвен заем, но това важи само еднократно. Следващите ви заеми ще се олихвяват.

Поради лесното изтегляне на такъв кредит, хората не се замислят дали реално им трябва или не. Не се замислят и как ще го изплатят.  Това е един вид разход, който с достатъчно добро разпределение на сегашните ви доходи, можете да избегнете.  Помислете добре, преди да изтеглите кредит.Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *