Кредит срещу автомобил

kolaГотови сте да направите нестандартна сделка, кредит срещу автомобил. Готови сте да заложите колата си, за да реализирате дадена сума, която ще ви трябва в друга посока. Е, на пазара на кредити, съществува и такава услуга. Особено разпространена е тя при различните видове бързи кредити.

Трябва обаче да се запознаете с правилата, условията и изискванията, защото един кредит срещу автомобил, означава, че вие ще обезпечите сумата, която ще вземете само с автомобила си. Това значи, че ако нещо се случи и не може да изплатите кредита, тогава ще изгубите колата си. Затова преди да заложите автомобила си като част от сделка за кредит трябва да се запознаете с доста изисквания, които съпътстват този вид кредит.

Отпуснатата сума може да варира и да е в размер от 1000 до 10000 лева, но това зависи и от стойността на автомобила. Той трябва да е в почти перфектна кондиция, като има разлика и дали автомобилът е ликвиден на българския пазар. Креди срещу автомобил е рисков кредит и има много търговски изисквания обвързани с него, условия по кредита, различни форми на сделката и най-важното е, че се предлагат повече от небанкови кредитни фирми, където може да нямате сигурност срещу лихвари. Затова помислете преди да го направите.

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *