Преференциални кредити за държавни служители

Заемодател Max сума Период  Кандидатстване
 Бяла Карта 3000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Credissimo 2000 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 Vivus 1000 лв. 30 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 Ferratum 3000 лв. 45 дни КАНДИДАТСТВАЙ 
 CashBox 2500 лв. 18 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 
 CrediHelp 5000 лв. 18 месеци КАНДИДАТСТВАЙ 
 MaxCredit 500 лв. 3 месеца КАНДИДАТСТВАЙ 

Untitled-1Сигурно се чудите какъв е този тип кредит. Това е кредит, който се отпуска на хора, които работят под една или друга форма в държавата. Такива хора, които се възползват от тази услуга, са най-вече лекарите от всички специалности. Затова не е и случайно, че най-известната банка, която предлага това е Токуда.

При нея вие можете да изтеглите кредит за здраве, ако имате сключен договор с някоя болница. Това автоматично ви прави специалист в някоя област: зъболекарска, ветеринарна или друга. Ако се нуждаете от лечение, то можете да се възползвате от тази услуга. Тези потребителски заеми са целеви и се отпускат единствено и само срещу представяне на документ за самоличност.

Едно от основните предимства на този заем е, че той е с фиксирана лихва за целия срок на изплащане. Това е един голям плюс, защото в обикновените банки фиксираната лихва е най-много до три години. Услугата при преференциалния кредит се води като бърз заем. Отпусната сума можете да усвоите веднага, а отговор да получите до 24 часа.

Този вид заем може да се отпусне и на медицински сестри или административни лица, които по някакъв начин работят в болнични заведения. За този заем не се изисква обезпечение.

Одобрението се получава в зависимост то възможностите на искащия кредит, както и според неговата нужда. Максималният размер обикновено е 10 хиляди.

Ако фирма тегли подобен вид кредит, срокът за погасяване е до две години, ако до датата на погасяване, лицето, което ще изтегли кредита, не трябва да е навършило 65 години.

При този вид заем не се изиска такса по разглеждането на различните документи. По всяко време можете да заявите промяна на условията по кредита, както и намаляване на лихвата.

Можете да обезпечите кредита си, като представите договор за работа със здравната каса или РЗОК. Можете и да предоставите и други договори като доказателство.

krediti-sofia-varna-300x71
Add a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *