Бързи кредити без доказване на доход
22.04.2017  //  By:   //  Кредити  //  No Comment
Бързи кредити без доказване на доходБързи онлайн заеми без доказване на доход

Едно от предимствата на получаване на кредит без условие за доказване на доходи е възможността да се кандидатства онлайн, чрез обаждане по телефона или чрез лично посещение на кредитен консултант. Одобрението е в рамките на половин час от полученото заявление, което е пък другото важно предимство.В последните години все голяма по-популярност печелят фирмите за бързи кредити. Регистрирани като небанкови институции, те дават възможност за получаване на финансови средства чрез бързо и лесно кандидатстване. За разлика от банките, фирмите за бързи кредити, нямат условия за поръчители, доказване на доход, добра кредитна история и още куп документация. При тях рискът е доста по-голям за кредиторът, затова е и нормално лихвите да бъдат по-високи от тези, давани от банките.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

 

Какво ви е нужно, за да кандидатствате за този вид кредит? Лична карта е достатъчна, за да попълните документите, доказващи самоличността ви и да изчакате одобрението на кредитора.

В случай, че отидете в банкова институция и поискате кредит, първо условие ще бъде добра кредитна история. Ако , че не сте си плащали вноските по предишен кредит навреме, то получаването на нов такъв ще бъде затруднено.

При фирмите за бърз кредит подобно условие за лоша кредитна история няма. Няма и необходимост от доказване на доход и наличие на трудов договор. Затова те печелят последователи сред безработните, майки с малки деца, хора в спешна нужда от финансови средства.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Не на последно място е предимството за кандидатстване онлайн. Бързо, лесно, само за броени минути, до час може да получите одобрение и да запълните финансовите дупки в бюджета си.

Leave a reply