Бързи кредити без доказване на доход

 

Бързи кредити без доказване на доходБързи онлайн заеми без доказване на доход

Едно от предимствата на получаване на кредит без условие за доказване на доходи е възможността да се кандидатства онлайн, чрез обаждане по телефона или чрез лично посещение на кредитен консултант. Одобрението е в рамките на половин час от полученото заявление, което е пък другото важно предимство.В последните години все голяма по-популярност печелят фирмите за бързи кредити. Регистрирани като небанкови институции, те дават възможност за получаване на финансови средства чрез бързо и лесно кандидатстване. За разлика от банките, фирмите за бързи кредити, нямат условия за поръчители, доказване на доход, добра кредитна история и още куп документация. При тях рискът е доста по-голям за кредиторът, затова е и нормално лихвите да бъдат по-високи от тези, давани от банките.

Какво ви е нужно, за да кандидатствате за този вид кредит? Лична карта е достатъчна, за да попълните документите, доказващи самоличността ви и да изчакате одобрението на кредитора.

В случай, че отидете в банкова институция и поискате кредит, първо условие ще бъде добра кредитна история. Ако , че не сте си плащали вноските по предишен кредит навреме, то получаването на нов такъв ще бъде затруднено.

При фирмите за бърз кредит подобно условие за лоша кредитна история няма. Няма и необходимост от доказване на доход и наличие на трудов договор. Затова те печелят последователи сред безработните, майки с малки деца, хора в спешна нужда от финансови средства.

Не на последно място е предимството за кандидатстване онлайн. Бързо, лесно, само за броени минути, до час може да получите одобрение и да запълните финансовите дупки в бюджета си.