Бързи кредити без лихва

 

Бърз заем с 0% лихва


Бързите кредити без лихва
съдържат в себе си цялата характеристика на бързите кредити: те са сравнително малки като сума пари, кандидатстването и одобрението стават лесно и бързо (онлайн, по телефона, в офиса на избраната фирма). Все пак прекаленото генерализиране в тази посока, не е добър подход, защото всяка кредитна институция извън банковия сектор си има своите правила, които следва строго, за да реализира своите продукти. Затова е възможно някои такива фирми да имат различни критерии, които засягат кандидатстването и одобрението за конкретния бърз кредит.В съвременния свят на търсене и предлагане, има най-различни категории кредитни продукти, които представляват интерес за потребителите. Едни от тях, които категорично привличат вниманието са т.нар. бързи кредити без лихва. Преди обаче да направим един кратък очерк за тяхната природа, следва да кажем, че те също принадлежат към групата на бързите кредити, които се дават от небанкови кредитни институции при различни условия, правила и изисквания.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Това отклонение бе важно, за да се очертаят рамките в, които един бърз кредит без лихва се позиционира. Както споменахме, това са кредити, при които се отпускат сравнително ниски суми на кредитополучателите ( могат да варират от 100 до 700, 800 лв.) Понеже офертата е такава, лихва не се начислява в срока, в който е договорено. Той може да е до 30 дни, 45 дни, дори до 60 дни. Ако обаче този гратисен период, който засяга лихвата, не бъде спазен, то следва начисляване на лихва – тя също е договорена предварително и е ясна на кредитополучателя.

Понеже няма кой знае колко сложни и неизвестни около категорията бързи кредити без лихва, следва да се каже, за тяхната полезност. Те могат да свършат работа на човек, който спешно се нуждае от пари, за да реализира една или друга покупка, плащане, услуга и какво ли още не. В този смисъл, едно физическо лице, знае че ще може да върне кредита в уречения срок и спокойно може да си позволи да се възползва от предлаганата услуга. След като няма лихва в този случай, нищо не би могло да му попречи да реализира бърз кредит без лихва.

 

burz-kredit-bez-porychitel  barzi-krediti-bez-trudov-dogovor