Бързи кредити Видин

Бързи кредити Видин

В следващите редове ще ви представим някои известни фирми за бързи кредити във Видин. При тях не е нужно да попълвате купища документи, а само да предоставите документ за самоличност и да изчакате няколко минутки за одобрение.

Кредисимо

Кредисимо предлага кредит до 2 хиляди лева и трябва да го върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути.  Можете да получите парите чрез превод или на място в някои от офисите.

Вивус

Одобрението е до 15 минути. Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Парите ви се изпращат по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

Фератум

Това фирма известна  в цялата страна. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Срокът за връщане е 45 дни.

Кредит хелп

Тук процедурата е еднотипна. Получавате парите по банков път.  Можете да вземете до 5 хиляди лева и да ги върнете в рамките 18 месеца.

Ако се нуждаете от бързи кредити до заплата, фирмата предоставя и това.

Кешбокс

Фирмата е регистрирана от БНБ и има индивидуален подход към всеки свой клиент. Минималният заем е 150 лева , а максималният е 5 хиляди лева. Можете да кандидатстване и онлайн като изберете желаната сума. При одобрението се представя и лична карта, като условието е да сте пълнолетен.

Процедурата по одобрение е около 30 минути. Парите, които искате, ще бъдат преведени банковата ви сметка до края на деня. Погасяването на по-големите заеми става на равни месечни вноски и при фиксирана лихва. Това важи за целия срок на договора.  Този начин ви дава сигурност и така можете да прецените начина, по който да разпределите месечните си доходи, така че да ви стигнат за всички разходи.