Бързи кредити Враца

Бързи кредити Враца

burz-kredit-bez-porychitelСигурно се чудите къде можете да вземете бързи кредити във Варна. В следващите редове ще ви представим местата, които са специализирани в даването на бързи заеми, като процедурата за кандидатстване е улеснена максимално и получавате бързо одобрение.

Кредисимо

Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.

 

Вивус

Получавате одобрението е до 15 минути и възможната сума е до 1000 лева, която трябва да върнете за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата  и служител ще се свърже с вас, за да получите е одобрение.

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

Фератум

Това фирма известна в цялата страна. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.

 

Кредит хелп

Тук процедурата не е по-различна от другите места. Можете също да кандидатствате онлайн и отново служител ще се свърже с вас за потвърждаване на данните.  Сумата е до 5000 лева.

Ако се нуждаете от бързи кредити до заплата, фирмата предоставя и това.

Кредит плюс

Фирмата е с лиценз от БНБ. Тя предлага различни кредити за лични или фирмени нужди.  Можете да кандидатствате за кредита по телефона или онлайн.

За кредит до 1000 лева ще трябва да сте пълнолетен. Същото важи и за кредит от 1500 лева.

За кредит над 1500 ще трябва да предоставите някакво материално обезпечение, но пак няма нужда да доказвате доходите си. Ако имате нужното обезпечение фирмата ще ви отпусне желания заем, без да се налага да предоставяте някакви други документи.

Заемите се погасяват на равни месечни вноски. Кандидатства се с лична карта.

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

 

 

krediti-sofia-varna-300x71