Бързи кредити в Перник

Перник

В Перник има много места, където можете да вземете пари назаем. Не всички обаче са коректни и ще спазят условията, които са ви дали. Вижте фирмите, които са се доказали във времето като коректни към своите клиенти.

 

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Кредисимо

Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.  Компанията е една от първите, която се появи на пазара. Тя бързо набра своята популярност и по този начин спечели доверието на своите клиенти. И до този момент тя продължава да държи своето ниво на най-доброто.

С гъвкавата си платформа тя спечели милиони клиенти. Можете да кандидатствате за кредит от таблета, телефона или каквото и да е друго устройство с интернет. Винаги можете да се обадите по телефон и да поискате повече информация за вашия кредит или пък консултация за специфичен случай и то напълно безплатно.

При Кредисимо можете да изисквате отсрочка за погасяването на кредита, като лихвата или таксите за това ще са доста по-ниски, отколкото в банка. Освен това, кредитното ви досие не играе никаква роля в това дали да получите кредит или не.

Вивус

Одобрението е до 15 минути. Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

 

Фератум

 

Това фирма известна на национално  ниво. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.