Бързи кредити Габрово


Бързи кредити Габрово

Ще ви представим някои от известните фирми за бързи заеми в Габрово. Одобрението е бързо, а кандидатстването е по-лесно от всякога.


 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 


Кредисимо

Фирмата предлага кредит до 2000 лева, който трябва да върнете в 18-месечен срок.  Одобрението е до 15 минути, след като с вас се свърже служител. Парите се превеждат по банков път до края на деня.

Вивус

Тук времето за одобрение е същото като при Кредисимо.  Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни.  Получавате парите по банков път и кандидатствате онлайн, като  отново с вас ще се свърже служител за потвърждение на данните.

Фератум

Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.  Парите отново се превеждат по банков път.

 

Кредит хелп

Тук процедурата е еднотипна. Получавате парите по банков път.  Можете да вземете до 5 хиляди лева и да ги върнете в рамките 18 месеца.

 

Ако се нуждаете от бързи кредити до заплата, фирмата предоставя и това.

Кредит Инс

Това е небанкова институция, която има лиценз от БНБ. Можете да вземете заем за един ден. Неговият размер е от 100 – 250 лева. Тук за всеки 100 лева плащате по 1 лев на ден лихва. Заемът се изплаща за 30 календарни дни.

Заем Екстра – от 500 до 1000 лева, погасяването му става на равни месечни вноски.

При всички услуги на фирмата можете да кандидатствате с лична карта. Не се изисква доказване на доход или обезпечение при по-големите заеми. Единственото условие е да сте пълнолетен гражданин.

 

krediti-sofia-varna-300x71