Бързи кредити за българи в чужбина

Елитна Фирма

Елитна Фирма

Бързи кредити за българи, работещи в чужбина

 

Много българи отивайки в чужбина се надяват на добри и високи доходи. За съжаление нещата не са такива каквито очакваме. Понякога се налага да се вземат бързи заеми. За съжаление не всяка банка или небанкова институция е склонна да даде заем на българите, които са в чужбина. Изключение правят ипотечните кредити. При тях трябва да ипотекирате някое недвижимо имущество, като имотът трябва да е на територията на Република България.

От банката, която ще ви даде сумата се зависи и нейният размер. По принцип тя не е повече от 80% от пазарната стойност на имота, който искате да купите, просто защото това са условията по този тип кредит.

Ако работите или живеете трайно извън България, твърде вероятно е кредитните институции да ви откажат заем, тъй като за тях вие сте клиент с висок риск и може дори да не се стигне и до преговори за сделка.

В интернет можете да откриете кои банки предлагат кредити за българи в чужбина. Някои от тях са банка ДСК, Пиреус, Пощенска банка и други.

Кредит, който се отдава на човек в странство, се определя като много рисков. Затова, ако искате да вземете такъв от фирмите за бързите кредити или от банките тук, то лихвеният ви процент ще бъде доста по-висок от този, ако живеехте и работехте в България. При ипотечните кредити положението също не е по-различно. Вие разполагате с един имот, който давате на банката за друг. Това обаче не е доказателство, че имате стабилни доходи. Само че, много банки предпочитат да смятат клиентите си за неблагонадеждни, тъй като все пак това е в техен интерес.

Независимо за какъв кредит става дума, най-важното условие е да върнете парите. Това е във ваш и техен интерес.