Kредити събота и неделя – възможно ли е?
Бързи заеми събота и неделя / уикенда

mortgage-banner-2000x1330-11-01-2017

Вивус кредит ви дава възможност да избирате – кредити по телефона, онлайн или в офисите им в цялата страна. Безлихвен е всеки първи кредит, а срока за връщане се определя от вас. Работят от 8 сутринта до 8 вечерта, събота и неделя, и дори в официалните празници. Може да кандидатствате онлайн, като изтеглите формата от сайта им.Кой казва, че събота и неделя трябва да са неработни дни. За компаниите, предлагащи бързи кредити, това не важи. Те са на ваше разположение без почивен ден, за да имате спокойствие, когато ви трябват пари. Те предлагат още спешен заем до получаване на заплата, както и безлихвен кредит. Одобрението е до няколко минути.

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

Кредисимо е лидер в микрокредитирането. Работят без почивен ден, и събота, и неделя. Дават бърз кредит до 500 лв без лихва, с условие да се върнат до петнадесет дни от получаването им. 1500 лв са доста пари, но Кредисимо помагат на клиентите в затруднено положение и отпускат заем в този размер, като погасяването е с месечни вноски. Кандидатстването е бързо, лесно, за всеки.
Фератум е фирма за бързи кредити, известна не само в България, която оперира с капитал от Финландия. Одобряват клиенти за кредити без почивен ден, и в делник, и в празник. Първият кредит няма лихва и е в размер до 700 лв. Заемите се отпускат с възможност за удължаване на срока за погасяване. За спешни случаи – 24 часа в денонощието Фератум е на разположение на всеки клиент. Доста държави в Европа се ползват от услугите на тази компания- Швеция, Литва, Финландия, Испания, Сингапур и др.

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]