Бързи кредити с лоша кредитна история

Бързи заеми с лоша кредитна история / ЦКР

Така или иначе заради твърдите условия за кредитополучаване от банковите институции, множество хора остават извън възможността да вземат кредит, какво остава за тези, които имат лоша кредитна история. В този случай, трябва да се каже, че те също имат възможност да вземат кредитен продукт, на чиито условия естествено трябва да отговорят. Банковите кредитни институции биха отпуснали такъв кредит, но той би бил с по-високи лихви, такси и други изисквания, които директно биха възпрепятствали реализацията на необходимите финанси на кредитополучателят.

КАНДИДАТСТВАЙ ЗА КРЕДИТ

 

Преди да разясним какво точно са бързи кредити с лоша кредитна история, би следвало да се каже: всяко физическо лице с кредитна история, която е свързана със системата на БНБ е записано в регистър. Оттук насетне, в зависимост от това как физическото лице обслужва своя кредит, се обуслява и неговата кредитна история. Редовното внасяне на вноските значи, най-общо казано – добра кредитна история, респективно необслужван кредит, закъснения с вноските и проблемни ситуации с такъв, носят лоша кредитна история за съответния кредитополучател.

В този случай, все по-популярна, изгодна и удобна е практиката да се работи с небанкови кредитни компании, които могат да осигурят финансов ресурс на всеки, който отговаря на изискванията. Разбира се, тук говорим за кредит, който е в значително по-малки суми от тези, които са от банковата институция, но това е така, защото философията зад този вид кредитиране е такава. Този вид бързи кредити, дори за хора с лоша кредитна история, са отлична възможност за получаване на финансиране, което може да реши спешен проблем, в различна посока.

Тук говорим за бързи кредити за хора с лоша кредитна история;  тези фирми, които осигуряват бърз кредит като изисквания, условия и правила, значително се различават от тези на банковите институции.  Тоест, напълно нормално е,  физическо лице с лоша кредитна история да може да отговори на тези правила и изисквания, и да реализира бърз кредит, който да му помогне да разреши належащ финансов проблем.

 

barz-kredit-bez-dokazan-dohod