Бързи кредити Хасково

Бързи кредити Хасково
Хасково

В тази статия ще видите кои са популярните фирми за бързи кредити в Хасково. При тях можете да кандидатствате онлайн, без да се налага да чакате на гишета или да попълвате  много документи, които сякаш нямат край.  Единственото, от което се нуждаете е личната си карта и няколко минути търпение, през които да получите одобрение.

 

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Кредисимо

Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.

 

Вивус

Фирмата е позната в цялата страна. Одобрението е до 15 минути и възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

 

Фератум

Това фирма известна на национално  ниво. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.

Да можете да разчитате на някого в трудни времена, който да ви отпусне е бърз заем, независимо какво е било или какво е финансово ви положение е изключително важно. Всички тези фирми са водещи и никоя от тях не се интересува дали имате в момента пари, дали погасявате заеми или имате непогасени вноски по кредит, което води до лоша кредитна история.  Кредитната история би била пречка за взимането на заем от банка, но тук тя не е. Също така е важно да знаете, че тези фирми за бързи кредити са лицензирани от БНБ и на тях можете да им имате доверие. При нито една няма да срещнете скрити условия или такси, които да не са включени в договора. По всяко време можете да поискате промяна на условията или рефинансиране на целия заем.