Бързи кредит Търговище

barzi-krediti-bez-trudov-dogovorТърговище

В тази статия ще видите кои са популярните фирми за бързи кредити в Търговище. При тях можете да кандидатствате онлайн, без да се налага да чакате на гишета или да попълвате  много документи, които сякаш нямат край.  Единственото, от което се нуждаете е личната си карта и няколко минути търпение, през които да получите одобрение.

 

Кредисимо

Тук можете да вземете кредит до 2 хиляди лева и да ги върнете в 18-месечен срок.  Получавате одобрение до 15 минути. Получавате парите по банков път или лично в офисите на фирмата.

 

Вивус

Изчакайте 15 минути и ще получите одобрение. Възможната сума е 1000 лева, която също се връща за 30 дни. Можете да получите парите по банков път. Кандидатствате чрез онлайн платформата на фирмата и получавате одобрение по телефона.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Фератум

Това фирма известна на национално  ниво. Тук можете да вземете кредит до 3000 лева като за целта се изисква да предоставите документ за самоличност и да изчакате 15 минутки за одобрение.  Заемът се връща в рамките на 45 дни.

 

Кредит хелп

Тук процедурата е еднотипна. Получавате парите по банков път.  Можете да вземете до 5 хиляди лева и да ги върнете в рамките 18 месеца.

 

Ако се нуждаете от бързи кредити до заплата, фирмата предоставя и това.

Кредит Хоум

Това е кредит, който е в размер от 200 – 300 лева или до 3000 лева. Неговото погасяване се предвижда да бъде от няколко седмици до 12 месеца. По-големите кредити се погасяват на равни месечни вноски с фиксирана лихва, която ви носи допълнителна сигурност.

Фирмата ще ви предостави личен кредитен консултант, който да ви насочи при избора между различните продукти или дори между други фирми.  За кандидатстването не се изисква поръчител или обезпечение чрез имот, а само и единствено лична карта и да сте пълнолетен гражданин.  Ще получите парите до 24 часа, след одобрението.

 

.krediti-sofia-varna-300x71