Бърз кредити до заплата

БЪРЗ КРЕДИТИ ДО ЗАПЛАТА

БЪРЗ КРЕДИТИ ДО ЗАПЛАТА

Бърз заем /кредити до заплата

Има и такъв тип кредити – до получаване на заплата. Те са реален кредитен продукт и са често срещана услуга. Предлагат се най-вече от фирмите за бързи кредити у нас. Така се дава възможност на хора в нужда, да вземат назаем едни бързи пари, с които да разполагат. Вие също можете да се възползвате от такъв кредит, ако нямате никаква друга възможност. Правилата са ясни, а условията в повечето случаи са прозрачни. Какво трябва да знаете, когато кандидатствате за кредит до заплата.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

При тези кредити получавате наготово и почти веднага определена сума пари. Няма ги тежките процедури, като при банките, всичко е максимално опростено. Не можете да теглите големи суми пари, но пък няма и големи изисквания за погасяването. Най-изгодният вариант е – да върнете парите наведнъж, когато можете. А това, в какъв период да се случи – вие предварително договаряте с фирмата.

Най-често такъв кредит се взима в размер от 50 до 1000 лв. Различните фирми за кредити ще ви предложат различни условия. Срока, в който трябва да върнете заема, може да варира от 10 до 60 дни и повече.

Добрата новина е, че няма да ви бъде начислена лихва върху сумата по кредита. Но, това е само, ако върнете парите навреме. Така, ако получите например 100 лв назаем и срока да ги върнете е 30 дни, то вие трябва да върнете същата сума, без лихва върху нея. Но лихва ще ви бъде начислена, ако закъснеете с този срок.

Бърз кредит до заплата можете да заявите през интернет, в офис на фирма или по телефона. Повечето фирми няма да ви търся документ за доходи или поръчители. Единственото нещо, което трябва да представите е лична карта и да чакате да бъдете одобрени.

Както вече споменахме, ако спазите срока и върнете парите навреме, няма да имате никакви наказателни такси. Заемът до заплата е лесен вариант да решите финансовите си проблеми, точно когато най-силноимате нужда от пари.