Бърз кредит без поръчител

 

Бърз кредит без поръчител и без гарант

Имате планове за лятото, но парите не Ви достигат? Прочетете следващата статия за бързите кредити без поръчител и ще намерите бързо решение на проблема.

Все по-голяма популярност набират фирмите за бързи заеми в България. Ако си мислите, че при тях има измама, то значи сте в заблуда. Правилата са ясни, кандидатстването е улеснено, няма ситно написани редове, процедурата по одобрение е до 24 часа.

 

 

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Какви са другите предимства? Ако отидете и поискате заем от банкова институция, ще ви накарат да попълвате редица документи. При кандидатстването за бърз кредит се подава заявка или онлайн, или на място в някой от офисите. Да не забравяме и улесненото обаждане по телефон. Необходима ви е лична карта, валидна към датата на искането за кредит. В банка изискването е да имате поръчители, докато тук те не са ви нужни. Не ви трябва и доказването на доход, както и трудов договор към действаща фирма. Отговорът ще получите в рамките на деня на подаване на заявлението, а понякога може и до минути. Парите ще бъдат на ваше разположение веднага след одобрение.  Може да бъдат преведени по сметка, получени на каса на Изи Пей, или на място в офиса на фирмата, даваща заема.

Имате възможността да изберете кредит до заплата или кредит на вноски. Разликата е, че при първия вид вноската за погасяване е една и трябва да бъде внесена в края на уговорения период. При кредит на вноски потребителя избира сам периода и сумата на погасителните вноски. Кредитът до заплата има по-нисък лимит, защото е с по-кратък срок на връщане на паричните средства.

За кредит може да кандидатствате с цел рефинансиране на предходен заем. Условието е да имате добра кредитна история, т.е да сте погасявали в срок предишни вноски. Такса не се дължи освен в случаите, в които потребителя иска да промени условията по договора – срок, размер на заема и др.

 

krediti-sofia-varna-300x71