Бърз кредит до 500 лева
12.04.2018  //  By:   //  Кредити  //  No Comment

Имате нужда от кредит до 500 лева?
Бързия кредит до 500 лв. е много срещана услуга сред фирмите за бързи кредити. Най-често клиентите прибягват до такива кредити до заплата. Това са едни от най-често взиманите кредити, наред с бързите заеми от 500 лв. Има много фирми, които ще ви дадат парите и гратисен период към тях. Това значи, че няма да имате лихва ако върнете парите в определения срок. Кои фирми могат да ви пуснат бърз кредит до 500 лв. в България?

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

 

Бърз кредит от Кредисимо.

Фирма Кредисимо е една от най-популярните компании за бързи кредити, която предлага този вид кредити. При тях хубавото, е че можете да върнете парите до две седмици, без да ни се начислява никаква лихва върху тях. Друго преимущество е лесното кандидатстване и одобрение по кредита, всичко ще отнеме не повече от ден. Условието е да имате навършени 18 години и да предоставите документ за самоличност. Тези кредити са известни със своята гъвкавост, вие избирате на какви вноски да връщате парите. Ако забавите вноските, можете просто да предоговорите условията.

Кредити до заплата от Нет Кредит.
Тук условието е да имате работа и трудов договор. Този кредит е наистина бърз, има ясни правила и условия по него. Парите се връщат, когато получите вашата заплата. Няма такси за разглеждане на документите. И тук условието е да бъдете над 18 години, но не трябва да надвишавате 65-годишна възраст.

Бърз кредит от Мини заем.

Фирма Мини заем има идентични условия с повечето фирми за кредити. От нея можете да кандидатствате за сума до 200 лв, на която няма да ви бъде начислена лихва. Условието е да ги върнете в 30 дневен срок. Всичко се случва онлайн и одобрението е много бързо.

Търсете алтернативен начин да намерите пари, чак тогава се възползвайте от бързите заеми. При тях имате сериозно обвързване, което трябва да вземете предвид. Парите се взимат наистина лесно, но дали тяхното връщане ще бъде толкова лесно?

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 
Leave a reply