Правилното съчетание на дамски обувки с облеклото

Дамски обувки

Дамски обувки

В днешно време ежедневието е все по- натоварено, но въпреки това всяка една жена държи да е стилна и неотразима. Животът й е активен, работи на пълни обороти и живее динамично. Затова й се налага да избира универсални дамски обувки, които да са подходящи за различни ситуации и всякакви поводи. Те трябва да са елегантни, но едновременно и удобни.

Новите колекции са точно това, което търсите. Може да заложите на ниски заострени обувки, чиято пета е отделена и имат каишка на глезана. Или да изберете флатформи, еспадрили, мокасини, кецове или маратонки. Може да намерите всякакви модели класически спортни обувки, които са превърнати в официални благодарение на иновационните материи и най- разнообразни декорации. Всички те са малки произведения на изкуството.

Облеклата този сезон също са много артистични и индивидуални. Ето как може да ги съчетаете:

За офис облекло, рокля или костюм се препоръчват строги модели обувки, които да не са прекалено ярки и фрапиращи. Най- добре заложете на затворени обувки и не по-високи от 10 сантиметра. Цветовете може да са актуалните за този сезон- пастелните.

За почитателките на спортните рокли са най- подходящи флатформи, плоски обувки, мокасини или оксфорд, които се съчетават идеално със всекидневното облекло.

За ежедневните дамски рокли най- подходящи са изрязаните ниски обувки, които много приличат на официални. Но освен тях можете да избирате измежду еспадрили, елегантни дамски обувки, сандали или чехли на висок ток с прозрачна PVC част.

За вечерна визия предложенията са многобройни. В зависимост от тоалета обувките са различни. Ако сте с много изрязана дамска рокля, изберете отворени сандали с каишки. Ако сте в дрехи с пастелни цветове, се препоръчват дамски обувки от змийска кожа, официални чехли, скулптурни обувки в бизнес стил, винтидж, с височина до глезена и отворени отпред и още безброй нови модни предложения. Изборът остава на вас.