Договор за частен заем

Договор за частен заем

Независимо от вашата професия и доход има моменти, в които спешно ви трябват средства. В такива ситуации може да кандидатствате за онлайн кредит и да сключите договор за частен кредит.

Какви са особеностите на този заем?

В случай на частен заем, заемодателят не трябва да посочва конкретна цел за използването на парите. Не искате да си купите къща или кола, а просто се нуждаете от пари. Можете да ги похарчите по абсолютно всякакъв начин, независимо дали искате да си купите нещо, да ги похарчите във важен момент от живота или да направите инвестиция. Често такива заеми се използват за ремонт на жилища, финансиране на проучвания, закупуване на електронни продукти или просто за да отидете на мечтана ваканция. Друг често срещан случай е необходимостта от пари за изплащане на друг заем.

Каквато и да е причината, добре е да знаете, че този тип бърз кредит без документи, без поръчители, без гаранции и без удостоверение за заплата може да се вземе и от кредитна компания.

 

Частен заем от банка или от фирма да избера?

Въпреки че обикновено се използват банките за частен заем, опцията за небанков кредит предлага някои важни предимства. Разбира се, това е най-простата процедура и осигурява прехвърляне на парите директно на сметката ви за най-краткото време. Ако имате нужда от пари бързо и нямате време за пътуване до банката или чакане за одобрение, частния заем от небанкова институция е идеалното решение за вас

Не трябва да забравяме, че небанковите финансови институции са 100% легални компании, които оперират съгласно разпоредбите на Националната банка. В средата няма нищо съмнително, няма скрити клаузи и не искате да се събуждате с възстановителите на вратата. Те предлагат продукт, различен от банките, внимателно анализират условията и избират най-подходящия за вас.

 

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК >