Живот на кредит – каква финансова институция да изберем?
Изпитва ли вашето семейство недостиг на финансови средства?

kreditiraneСигурно и вие като стотици български домакинства изпитвате на гърба си политиката за затягане на коланите на правителството и ви се налага ежедневно да посрещате нови и нови предизвикателства и да търсите пари на заем.

 

Бумът на бързите кредити у нас

 

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

У нас все по-голям брой семейства, в по-голямата си част млади такива, които нямат заделени средства за черни дни изпитват сериозни затруднения в последно време и се виждат принудени да потърсятбързи кредити като тези. Някои с по-консервативно мислене все още предпочитат дългите банкови опашки и купищата документация и време, които трябва да подготвят, за да получат потребителски кредит. Други пък са по-отворени към новите възможности на пазара на кредитиране у нас и търсят най-изгодните моментни алтернативи.Защо хората вече търсят други алтернативи за финансиране?

 

За банките няма да говорим, тъй като мислим, че е казано достатъчно за тези тромави мастодонти, символ на бюрокрацията и алчността. Ще обърнем обаче поглед към техните най-сериозни алтернативи през последните години, а именно небанковите финансови компании, които са лицензирани от БНБ да предоставят потребителски кредити на гражданите.

 

Защо е по-добре да изберем лицензирана финансова компания?

 

Не бива да се бъркат тези кредитни компании, основани по световен образец с лакомите лихвари, които се опитват всячески да изкопчат по-голяма изгода от вас, било то със скрити такси или други нерегламентирани условия. Кредитните компании, както отбелязахме по-горе са 100% легитимни кредитори и ако държат да са такива, са лицензирани от Българска Народна Банка. Много хора се притесняват да споделят личните си данни пред подобни компании, но място за притеснения няма, тъй като всяка легитимна кредитна компания за задължително е и сертифициран оператор на лични данни.

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

Как се кандидатства и какви са условията?

 

Благодарение на конкуренцията между отделните кредитни компании, то вие можете спокойно да намерите нужния ви бърз кредит буквално за часове, а дори и само в рамките на минути, благодарение на ужасно опростената процедура за кандидатстване за пари на заем пред тези организации. Нужна ви е само лична карта и интернет, за да попълните онлайн молба за бърз кредит и само до минути ще получите нужните ви средства, като това може да стане и директно чрез трансфер към банковата ви сметка.