Защо да заложим на монитор втора ръка?

Искате да спестите пари, но същевременно с това не можете да направите компромис с качеството на компютърната техника, използвана във вашата фирма? Помислете за варианта, вместо да заложите на покупката на напълно нови монитори, да оборудвате корпоративните помещения със запазени монитори втора ръка, които ще снижат разходите ви за техника максимално, без да повлияят на качеството на работата.

 

Голяма част от хората, използващи настолен компютър у дома, които също понякога ненадейно се оказват без монитор, прибягват до покупката на монитор втора употреба и това не ги притеснява.

Идеята не е никак лоша, особено ако предпочитате да намалите разхода за монитор, като не толкова важен елемент от оборудването на дома Ви, но пък би било важно перо от бюджета, ако се закупи чисто нов.

 

Не бива да мислите, че като купите употребяван монитор, той ще е с ниско качество и дефекти, с които трябва да се примирите. Предлаганите монитори втора ръка са напълно запазени, тествани и с модерен дизайн, така че можете да бъдете сигурни, че няма да съжалявате от подобна покупка. Мониторите втора употреба, предлагани от PCLife, идват при Вас с безплатна доставка, 6 месеца гаранция, опция за преглед и връщане!

 

Монитор втора ръка ще ви върши същата работа и ще ви предостави качеството, от което имате нужда, но на значително по-добра цена. Освен това, мониторите втора ръка се предлагат с гаранция, което ви дава спокойствие, че в случай на повреда, ви се дава възможност да се обърнете към сервиз и проблемът да бъде отстранен.

 

И все пак, на какво е добре да се обърне специално внимание, ако предприемем покупка на монитор втора употреба?

 

  1. На първо място, насочете се към позната фирма, за която има добри отзиви или вие самите добре познавате.
  2. Проучете конкретната марка монитор, на който сте се спрели и потърсете повече информация за неговите качества, особености и отзиви от клиенти.
  3. Обърнете внимание на състоянието на монитора, добре го огледайте за външни следи от употреба, изпробвайте го.
  4. Знаете, че техниката има както много екстри, така и недостатъци, така че е важно да прецените точно кой монитор ще е най-подходящ за вашите нужди.

 

Нашият съвет е да се спрете на монитор с високо качество, защото вероятно ще се взирате в него всеки ден и ако той уморява очите ви, това няма да бъде в плюс нито за здравето, нито за ефективността на работата ви. Мониторите с добри матрици си заслужават парите, така че обърнете внимание на тях и не се впускайте в покупка на обикновени монитори, които нямат особени характеристики и се предлагат на цени, близки до тези на новите монитори.

 

При покупка на техника втора ръка, водещото правило, към което трябва да се придържате е дадените пари да си заслужават и покупката да бъде не само разумна, но и да ви служи добре занапред.