Защо трябва да играете Еърсофт?

Еърсофтът има за цел да накара хората да се забавляват и да създават приятелства, но не и да приемат преживяването твърде сериозно.

 

Пушки

Най-важното оборудване, различно от предпазното съоръжение, е пистолетът. Еърсофтът оръжията могат да бъдат снайперски пушки или щурмови пушки. Тези оръжия могат да се захранват от пружина, батерия или CO2 / зелен газ. Видът на пушката, която човек избира, зависи от стила на игра. Ако потребителите са по-спокойни, може би биха им харесали най-много снайперските пушка. Хората, които играят агресивно и обичат да са близо до целта, може да предпочитат щурмова пушка. Видът на оръжието не влияе непременно на цената му. За хората, които биха искали да похарчат по-малко, се предлагат оръжия, които могат да стрелят точно колкото всяко друго оръжие на пазара. Добрият ценови диапазон е от 100 до 200 долара, за да получите доста добро качество на пушката. Много играчи на еърсофт използват тактически оръжия, които започват от около 120 и достигат до 150 долара.

 

Пистолети

Пистолетите са друга чудесна опция. Защо някой ще се нуждае от пистолет? Те не винаги са необходими, но някои полета изискват снайперистите да носят странично оръжие за вътрешни сгради и за ситуации от близо четвърт метър. Някои играчи може да харесат пистолет повече от по-дълга пушка. Те работят по същия начин, по който работи еърсофт пушката. Двата най-често срещани типа операционни системи са пружинна мощност и CO2 / зелен газ. Повечето въздушни меки модели работят добре с CO2. Те могат да бъдат с обратен газ, което ги прави по-реалистични, но използват двойно повече газ. CO2 без връщане може да струва от 30 до 100 долара. Един съвет е да не се увличате с купуването на допълнителни списания. Начинаещите трябва да започнат с намирането на добър пистолет.

 

Екипировка

Последното нещо, което трябва да помислите, ако сте от тези, които искат да започнат да играят еърсофт, е екипировката. Ако носенето на конкретната екипировка не е важно за играчите, тогава суитшъртът и дънките ще се справят добре. И все пак, еърсофт е най-вълнуващ, когато всичко изглежда автентично. Някои хора се обличат със специална екипировка и правят възстановка на исторически събития с еърсофт. Така пресъздават определен период от време и си създават страхотно забавление. Пример може да бъде Втората световна война или Виетнам. Някои играчи искат да изглеждат като отбор и да носят съвпадащо камуфлажно с приятелите си. Други хора се опитват да изглеждат елегантни и аеродинамични. Всичко зависи от това какво харесва играчът. Изборът им на облекло е шансът им да бъдат креативни и да изразят личността си.

Източник: boinopole.bg