Избор на къса рокля – няколко интересни модела

121

За да направим изборът ви на къса рокля по-лесен, нека ви запознаем с основните тенденции:

– Обикновено, летните колекции са доминирани от отенъци на синьото, зеленото и червеното, а също така и пастелните цветове.
– Стегнатите рокли вече не са на почит.
– Многоцветни щампи по принцип са актуални, както и едноцветните модели.
– Много популярни са роклите с джобове, сложна кройка и комбинация от текстури.
Ние подбрахме за вас няколко потресаващи модела отнасящи се към различни стилове:

Африканска страст от Nice Things – полупрозрачна рокля с подплата и декорирана с удивително красиви картинки – просто е невъзможно да не я забележите! На ярко син фон е изобразена колоритна африканка с тюрбан. Ръкава и мястото, където е поръбена са покрити със стилизирани листа, пеперудки, диви цветя и екзотични плодове. Роклята е толкова грандиозна, че не можеш да отместиш поглед.

Maya Bash – за стилните и младите. Минималистична рокля – роба с качулка и джобове от двете страни, лесно се вписва в гардероба на една млада дама. Този модел има весел принт във формата на двама души– чичко с очила шепне нещо в ухото на лелка с молив на главата. Палавата рисунка компенсира по-обикновеният изглед на роклята, придавайки й допълнителен чар. Моделът е в два – цвята бял и тъмно син.

Ретро романтика от Sessùn – права памучна рокличка с къси ръкави, V- образно деколте – на пръв поглед изглежда простичка. Главното украшение на този модел е неговата прекрасна рисунка. Създава впечатление, че на нея е израснала райска градина с разлонени дървета, прекрасни птици и цветчета. Цветовата палитра е приглушена, по-богата – син, червен, светло син, жълт, бежов. Тъканта е изкуствено състарена, сякаш е носена дълго време. Роклята се стяга с тюркоазени копчета, а за талията е предвидено кожено коланче в същата разцветка.

Източник: http://e-obuvki.com/