Ипотечен кредит без трудов договор

Ипотечен/ жилищен кредит без трудов договор

Положение доста често е тежко и хората имат нужда от свежи пари. За това допринася и световната икономическа и финансова криза. Все повече хора търсят ипотечен кредит, за да се спасят. При ипотечните кредити начина за одобрение е доста по-лесен, не е като при другите видове кредити. Тук банките и фирмите имат интерес да ви спечелят като клиент и са направили така, че всичко да се случва по-бързо и безпроблемно.

 

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Това което трябва да знаете за техния кредит е, че при него Ще се наложи да заложите апартамент или къща. И моята може да бъде ваш или на ваш близък. Размера по кредита за който кандидатствате определяте вие. Той може да бъде от 10000 до 200000 лв. Периода за който трябва да върнете заема също варира от 5 до 25 години и в повечето случаи те са достатъчни.

За банката е много важно Какво е състоянието на вашия недвижим имот, дали е ново или старо строителство, също така къде се намира в град или в село. Банката не се интересува от това каква кредитна история имате. Много фирми за бързи кредити Ще ви предложат по-ниски лихви отколкото банковите институции за да ги привлекат. При тях също така имате по-голям шанс за одобрение. Няма обаче как да вземете заем срещу някаква земеделска площ или нива например.

Целта на такъв кредит е различно при всеки потребител. И все пак не трябва да докладвате за какво харчите парите си. Плюсовете при тези кредити са доста.

Няма нужда да доказвате сигурни месечни доходи а кандидатстването е доста лесно през сайта на фирмата и не отнема повече от 24 часа за одобрение. Процедурата е бърза, ясна и лесна и няма излишни документи, който да ви възпрепятстват и да се налага да попълвате с часове. Експерт ще дойде на място, за да оцени вашето имущество и тази услуга е напълно безплатна. Ако решите след време да погасите предсрочно, наказателни такси не се заплащат.