Ипотечни кредити без доказване на доходи

Търсите ипотечен кредит без доказване на доход?

 

Броят на хората, които са решили да се възползват от услугата ипотечен кредит все повече нараства. За това си остават доста изгодни кредитите за жилища. Те са удобни и гъвкави и условията понякога са доста добри. Сумите варират при този тип заеми и могат да достигнат до 100 хиляди лева. Периодите за връщане също са различни – от 10 до 30 години.

И при този тип кредити обаче има някои особени неща, с които трябва да бъдете запознати преди да предприемете крачката да теглите. При този кредит вие залагате някакъв недвижим имот, наречен ипотека. Това е условието, ако нямате необходимите месечни доходи. Дори да имате лоша кредитна история, тя няма да бъде взета под внимание, стига имота, който залагате да бъде оценен подобаващо.

Ето как накратко се състои сделката – вие залагате вашето недвижим имот и срещу него банката и отпуска заветния кредит. Това може да бъде магазин, офис, къща апартамент или нещо друго. Внимавайте обаче за процента на лихвата. В повечето случаи той не би трябвало да бъде висок, ако условията са изгодни.

Друго важно нещо е имота, който залагате да се намира в Градска среда. Това дори е задължително понякога, ако искате банката да ви одобри за кредит. Ако разполагате с къща на село или с нерегламентиран парцел извън града, много вероятно е да не бъдете одобрени. А някои банки директно ще ви откажат.

Ипотечен кредит може да се вземе за ремонт, да стартирате някакъв бизнес или да купите къща. Такъв кредит има своите плюсове. Получавате пари на готово само срещу залог на имущество. Доста от банките и ще ви консултират безплатно. Никой няма интерес да ви забави и процедурата понякога е доста бърза. Лихвите остават непроменени през целия период на изплащане на кредита. След като кандидатствате изчакайте обаждане от вашия кредитен консултант. Уверете се че сте обсъдили всичко и сте разбрали добре параметрите и условията на заема, преди да се обвържете.