Искате да инвестирате, но не знаете в какво

Може би много хора се двоумят в какво да вложат парите си: депозит в банка, ценни книжа или жилище. Безспорно най-добрата инвестиция на този етап е в недвижимо имущество, тъй като само то никога не губи стойността си.

Така че, ако сте решили да инвестирате в недвижим имот, трябва добре да обмислите в кой град бихте искали да бъде. Най- добре е в голям град. В България един от на-големите и проспериращи се градове е Русе. В дългосрочен план една инвестиция там със сигурност да ви донесе много сериозни печалби.

Но преди това трябва да изберете в какъв апартамент да вложите парите си: едностаен, двустаен или тристаен апартамент в Русе. Разбира се бихте могли да ги вложите и в къща, търговски обект, офис, бизнес сграда или складове. Изборът е ваш и той зависи от това какво искате да печелите: от продажба при увеличение на цените или от наем. Каквото и да решите, все ще бъдете на сметка. Добре е обаче да изберете недвижим имот в реномиран квартал, където има по-голяма комуникация, добър транспорт и големи вериги магазини.

Преди да направите инвестицията си, внимателно преценете всички плюсове и минуси. Голям процент от анализаторите на пазара, както и повечето строителни инженери препоръчват новото монолитно строителство. Панелните жилища също не са лоши, тъй като са по-достъпни за наемателите, ако сте решили да отдавате апартамент под наем в Русе. И двата варианта са печеливши, тъй като географското разположение на града го прави желана дестинация за много , пътуващи, бизнесмени, студенти и хора от околностите, които се пренасят там да работят.

Каквото и да решите да правите с вашето недвижимо имущество: дали ще живеете в него или ще го отдавате под наем, трябва редовно да се грижите за него и да не го оставяте да пустее. Направете вашата най-разумна инвестиция в недвижимо имущество и се старайте да я управлявате по най-добрия начин.

 

Източник: vox64.com