Кетолор – цена, отзиви, мнения, производител, състав на Ketolor

Хипертонията е постоянно повишаване на кръвното налягане до 140/90 mm Hg. Противно на общоприетото схващане, хипертонията не е заболяване на възрастните хора. Лекарите започнаха да обръщат все повече внимание на диагностиката, да измерват налягането дори при много млади хора, независимо от диагнозата.

Благодарение на такива мерки е възможно да се забележи хипертония, дори при ученици. Основната опасност от хипертонията е рискът от сърдечна смърт, особено след като обикновено няма симптоми, а заболяването се открива случайно по време на преглед за друго заболяване. В същото време разпространението на хипертонията е високо – 40% от хората страдат от високо кръвно налягане. Рискът от хипертония нараства с възрастта – ако на 20-годишна възраст от нея страдат само 10% от хората, то във възрастовата група 60-70 години хипертонията се открива при 66%.

КУПИ КЕТОЛОР ОНЛАЙН

В случай, че до сега не ви се е налагало и не сте слушали за природни продукти, които лекуват, сега сте на правилното място. Време е да узнаете за кардиозол. Това е билков бленд, чийто състав е на база няколко натурални билки. Всяка от тях има важна роля и така се постига правилната тинктура. Това подпомага кръвоносната система и повлиява на организма благоприятно.

Ketolor благоприятства сърдечната и съдова система, почиства кръвоносните съдове.

Съставки в билков бленд Ketolor:

Продуктът е съставен от следните билки растения: Кръвен здравец, Бреза лист, Глог, Копър семе, Маточина.

Кръвен здравец – богат на магнезий, намалява стреса и премахва напрежението от организма;

Копър семе – намалява апетита, подпомага обмяната на веществата  подобрява метаболизма;

Маточина – действа успокояващо и благоприятства сърцето;

Бреза лист – контролира захарта в кръвта, благоприятства на хора с диабет и двата типа.

Глог – отпушва вени и кръвоносни съдове, подобрява кръвооросяване и намалява риска от появата на тромби.

Как се приема:

Тинктурата се пие разтворена във вода (може и сок) по 2 пъти дневно и с 20 капки сок или минерална вода. Приема се, преди хранене.

Тинктурата Кетолор е добре да се ползва от хора с поставена диагноза хипертония и от рискови или с оплаквания и аритмии. Препоръчва се още на страдащите от високо кръвно налягане и тези, които водят заседнал живот.

Мнения и коментар, Кетолор, какви отзиви има:

Ангелина:

Поръчах Кетолор, макар, че нямам доверие на тревички и билки да помагат. Реших все пак да опитам новия продукт и съм доволна от резултата. Препоръчвам на хората с хипертония и аритмии. На мен Кетолор ми помогна.

Дидо Михайлов

За KETOLOR чух от приятелите. Реших да поръчам за баща ми, който страда от високо кръвно, сърцебиене, дори има чести синки в резултат на заседаване на кръвта по вените и обездвижването му, защото е половин инвалид.

Оказа се, че продуктът е напълно безвреден и е с билков състав. Татко ми сподели, че се чувства много добре, откакто го пие, че благоприятствал цялостната дейност на сърцето. Обещах му да му взема още опаковки.

Инструкции за прием на Ketolor:

Кетолор няма противопоказания. Препоръчва се приема в разтворена вода и по 20 к., преди ядене. Желателно е за пълното възстановяване на организма и връщането на жизнените показатели е приемът да продължи 3 месеца.

Как, къде, на каква цена да купите Кетолор?

Всеки, който желае да купи Ketolor може да последва линка. С 50% отстъпка от редовната цена ще вземе всеки, който отиде директно в официалната страница!

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА KETOLOR