Кой и за какво би използвал един кредит в зависимост от възрастта?
kreditНай-често във финансови затруднения изпадат работещите хора, които са с постоянни месечни доходи и изневиделица им се налага да потърсят спешно пари на заем, поради непредвидени плащания и ситуации. В тази публикация ще разгледаме финансовите нужди на потребителите според възрастовите граници.

Когато си на 20 години

Какво е важно за хората до 20 години – Да отидат на море с приятели за поне една седмица. Да си поживее като „бял човек“ за няколко дни. Може би всеки, който е бил студент се е сблъсквал с проблема с недостига на пари. Човека на тази възраст мисли повече как да се забавлява, от колкото да пести. На 20 всеки би предпочел една невероятна почивка с приятели от колкото да стартира бизнес.

 

[highlight] ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > [/highlight]

Когато си на 30 години

За хората до 30 години – Започването на собствен бизнес би наложило необходимостта за теглене на кредит. Много хора кандидатстват по европрограми, други разчитат на бизнес ангели или стартъпи, а трети директно предпочитат на изтеглят бизнес кредит. Много от хората на тази възраст използват и потребителски кредити за покриване на стари задължения към партньори и контрагенти. На тази възраст много хора се преориентират и към взимането на ипотечен или жилищен кредит.

Когато си на 40 години

За хората на 40 години – За спешно финансиране на вече развиващ се бизнес или спешна финансова инжекция с кредит за оборотни средства.

Всички тези нужди могат да бъдат задоволени с различни финансови продукти, като решение може да изберете между краткосрочен бърз или потребителски кредит или дългосрочен кредит за стартиране на бизнес или покриване на задължения.

Информация за бързите и потребителските кредити

Най-често потребителските бързи кредити се отпускат от небанкови институции и са в диапазон от 100 до 2000 лева, като времето за връщане на сумите е от 2 до 24 месеца, разпределени на равни месечни вноски, които включват в лихви такси и главница. Все пак различните компании предлагат и различни условия, точно поради тази причина на пазара за бързи кредити се появиха, много брокерски сайтове като Webbroker, Hebros, Alocredit и Creditorio, Zaemco които предоставят различни предложения за заеми в зависимост от нуждата на хората: от потребителски кредит за ремонт до възможност за безлихвен бърз кредит до заплата.

Процедурите за кандидатстване са сведени до минимални изисквания към кредитоискателя. Необходимо е само да сте пълнолетен български гражданин с валидна лична карта. Без доказване на доход, без търсенето на поръчители и обезпечение на кредита. След като отидете в офис на избраната от вас компания попълвате формуляра, нужен за кандидатстване и след подаването му до 1 час получавате своя отговор.

Ако обаче нямате възможност да отделите време, за да отидете до офиса, може да попълните вашата заявка в официалния уебсайт на компанията. Като попълването на формуляра е съвсем бързо, след което в рамките на 1 час с вас се свързват кредитните инспектори за потвърждение на заявката и одобрение.

При всяка една спешна финансова нужда, в която изпаднете, може да намерите решение в използването на бързи кредити без обезпечение. Бързо и лесно в рамките на 24 часа може да разполагате с желаната сума.

В брокерският сайт Creditorio, можете да научите повече за потребителското кредитиране и начините за кандидатстване и отпускане на бързи заеми.

Към страницата на Creditorio