Кредити без обезпечение

заем срещу ипотека без доказване на доходи

заем срещу ипотека без доказване на доходи

Бърз заем без обезпечение

Кредите без обезпечение могат да ви послужат за покупка на нова кола или пък да направите освежителен ремонт на дома си. За да получите подобен кредит, не нужно да давате на банката някаква ваша собственост, за да можете да гарантирате, че ще си погасявате заема редовно.

ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Кредите без обезпечение могат да варират от 1 000 до 25 хиляди лева, като трябва да се погасят в срок от пет години. Това е така наречения потребителски кредит.  Можете да изтеглите такъв кредит, който да отговаря на вашето финансово състояние и да определите размера на вноските, така че да сте сигурни, че можете да ги погасявате.

Можете да вземете кредит за всичко, дори и да не сте собственик на жилище или пък да сте негов собственик.  Лихвеният процент се определя от кредитната ви история. Ако имате добра кредитна история, то банката може да ви има доверие и следователно ще ви даде и по-нисък лихвен процент. И обратно, при лоша кредитна история, банката се застрахова, като ви даде по-висока лихва.

Съществуват два основни вида на кредите без обезпечение:

С фиксирана лихва – това е кредит, при който лихвата е фиксирана за целия срок на изплащане.  Това е доста практичен вариант, тъй като ви позволява да прецените колко можете да плащате на месец и да си разпределите доходите.

С променлива лихва – при тези кредити лихвата е променлива. Те по-рядко се предлагат от банките.

Ако решите да сравнявате различните видове кредити онлайн, то е добре да използвате кредитен калкулатор и с негова помощ да разберете ориентировъчно колко ще трябва да отделяте на месец за погасяване на всеки един кредит без обезпечение.