Кредит за пенсионери

Бързи кредити за пенсионери

 

Може да ви се струва странно, но да има кредити и за пенсионери. Разбира се, те не се отпускат от банките, тъй като там има възрастови ограничения, но пък за сметка на това се отпускат от фирми за бързи кредити и то при доста добри условия. В тази статия ще ви запознаем с някои от тези фирми.

Вивус

Фирмата предлага суми до 400 лева за пенсионери, като не се изисква да имат никакви външни гаранти. Времето за одобрение е 15 минути. При първия заем се връща сумата, която е взета без лихва. След одобрение парите веднага се изпращат по банкова сметка.

Фрее заем

Тук можете да получите отново до 400 лева заем, но не трябва да сте на възраст над 70 години. Не се налага да давате гарант, ако имате нужда от спешни пари. Заемът се връща в рамките на 45 календари дни. Кандидатстването е онлайн и получавате бързо одобрение.

М Мъни

Можете да вземете заем до заплата или пенсия в размер до 1500 лева. Кандидатства се изцяло онлайн, като не се налага да ходите до гишета и да чакате на опашки. Гарантирано ниска фиксирана лихва за целия период на изплащане на заема. Получавате одобрение до минути и парите са в банковата ви сметка до края на деня.

Кредиленд

Предлагат заем за пенсионери до 1500 лева, като изплащането е до 18 месеца. Одобрение получавате до 2 дни. Можете да вземете и кредит преди самата ви пенсия. Тогава размерът е 380 лева. Лихвите са ниски, както и таксите за одобрение.