Кредит за покупка на автомобил

 

Кредит за покупка на автомобил / кола

Много често, на хората не им достигат средства, за да купят мечтаната си кола. И те взимат заем, за да го направят. Придвижването без автомобил в големия град е доста трудно. Понякога човек е зависим от колата си. Добра или лоша инвестиция – повечето хора не могат без автомобил.

Има различни видове кредити за кола. На различни места мога да ви предложат различни условия и изисквания, за да ви отпуснат заем за покупка на автомобил. От вас зависи кой вариант ще изберете и дали той е най-изгодния за вас. Може също да избирате в каква валута да ви бъде отпуснат кредита за кола. Тук вече е важен следния момент – искате да купите кола втора употреба или чисто нова от магазина?

Всяка банка или небанкова институция ще ви включи застраховка в кредита. При банките кандидатстването обаче става малко по-сложно. Винаги има повече документи и ще трябва да посочите в какъв срок ще върнете парите.

КРЕДИТ ЗА ПОКУПКА НА АВТОМОБИЛБНП „Париба“ е една от банките, които предлагат добри заеми до 80000 лв. А парите трябва да върнете до 36 месеца. Ето какви документи са ви необходими, за да заявите подобен кредит: лична карта, шофьорска книжка, справка от работодател за вашите месечни доходи. Така, че трябва да работите и да имате трудов договор.

Не бързайте да подписвате каквото и да било, преди да сте разучили пазара за кредити у нас. Разберете всички оферти на банки и фирми за кредити. Обърнете внимание на лихвените проценти, защото от тях зависи крайната сума, която трябва да върнете.

 

Когато вземете кредит за автомобил и го закупите, не забравяйте, че той още не е ваша собственост. Това ще стане чак след като върнете парите и договорът по кредита изтече. За поддръжката на колата отговаряте само вие, така че внимавайте каква кола купувате.

 

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК >