Кредит на граждански договор


kreditТрудно бихте намерили банкова институция, която да ви отпусне бърз кредит при тези обстоятелства
. Вашето решение са бързите кредити. Всъщност това са онлайн кредитите, които се предлагат от различни фирми. Съвсем обяснимо е и защо конкуренцията между тях е голяма.  При тях условията са доста по-леки  и изпълними.  Това е начин да избегнете хилядите неудобни въпроси и чакането по гишета.  Както казахме те са онлайн кредити, което означава, че бързо и лесно можете да си подадете документите през съответните форми за кандидатстване на сайтовете. След което, до 24 часа служител ще се свърже с вас, за да уточните подробностите и до часове вие ще получите желаните пари.Много банки искат да можете да докажете своя доход. Освен това, те ви да дават купища документи, които да попълните и сякаш те не свършват никога.  И накрая, когато сте ги попълнили, започва едно чакане пред гишетата и редене на опашката, само и само да се срещнете с кредитния инспектор, който да провери документите, да зададе най-неудобните въпроси и вие да се почувствате едва ли не гузен за това, че сте отишли да изтеглите кредит.Кредит на граждански договор – възможно ли е?

А какво се случва, ако нямате трудов договор и работите на граждански договор?  Какво може да стане, когато доходите ви се определят от изработени часове или проекти?

Улеснената процедура по кредита се компенсира от високите лихви. Фирмата, която сте избрали не я интересува дали имате стабилни доходи или добра кредитна история. Освен това, ако сте първи клиент можете да поискате безлихвен заем, но това важи само еднократно. Следващите ви заеми ще се олихвяват.

Поради лесното изтегляне на такъв кредит, хората не се замислят дали реално им трябва или не. Не се замислят и как ще го изплатят.  Това е един вид разход, който с достатъчно добро разпределение на сегашните ви доходи, можете да избегнете.  Помислете добре, преди да изтеглите кредит.

krediti-sofia-varna-300x71