Кредит от частно лице

Кредит от частно лице

Кредит от частно лице

 

Кредит от частно лице / частни лица и лихвари отпускащи кредити

 

Живеем във финансови условия, които често определят начина, по който живеем. Доходите в едно семейство са от определящо значение. Няма защо да си кривим душата – парите понякога са най-важни. Има много семейства в България, които изнемогват финансово, по най-различни причини. Тези хора или получават малко пари, или почти не получават. В един момент се принуждават да вземат заем. Но трябва да обмислите ситуацията много внимателно, преди да предприемете подобна стъпка. Ето някои съвети, относно това, как да вземем кредит и от къде.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Бъдете много внимателни, когато взимате пари на заем от търговци или от хора. Рискът от измама винаги съществува. Те ще ви подмамят, като ви обещаят да ви дадат голяма сума пари, ще ви одобрят без проблем за кредита, ще ви предложат много ниска лихва и няма да имат нужда дори от поръчители, които да гарантират за вас. Такива условия са толкова благоприятни, че често пъти те звучат нереално. И всъщност са точно такива – нереални. Винаги, когато взимате кредит от някъде, искайте лиценз за дейност – независимо дали е фирма или частно лице!
Други институции, за които да внимавате, са заложните къщи. Не се изкушавайте от гръмки оферти. Не залагайте скъпи вещи. Никога не залагайте жилището си!

20170621_075810Доверявайте се най-вече на банките. При тях има държавен контрол и те са проверявани институции. Там всичко става документално, с договор. Кредит се отпуска само при определени условия и винаги срещу някаква лихва. Освен това, ако имате нужда от по-голяма сума, обръщайте се само и единствено към банкови институции. Процедурата може да е по-сложна, но всичко е по-сигурно.

Ако не ви се чака, винаги е вариант да вземете кредит от фирма за кредити. Те одобряват клиентите бързо, а парите получавате максимално бързо. Може да поискате кредита си онлайн. Няма нужда от поръчители или да доказвате месечен доход. Всичко е с договор и е написано ясно.

 

кл. думи: спешен кредит от частни лица,  експресни заеми от частни лица, кредити от частни лица за хора с лошо цкр,  частни лица отпускащи кредити.