Кредит срещу автомобил
18.05.2017  //  By:   //  Без категория  //  No Comment
kolaГотови сте да направите нестандартна сделка, кредит срещу автомобил. Готови сте да заложите колата си, за да реализирате дадена сума, която ще ви трябва в друга посока. Е, на пазара на кредити, съществува и такава услуга. Особено разпространена е тя при различните видове бързи кредити.

Трябва обаче да се запознаете с правилата, условията и изискванията, защото един кредит срещу автомобил, означава, че вие ще обезпечите сумата, която ще вземете само с автомобила си. Това значи, че ако нещо се случи и не може да изплатите кредита, тогава ще изгубите колата си. Затова преди да заложите автомобила си като част от сделка за кредит трябва да се запознаете с доста изисквания, които съпътстват този вид кредит.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Отпуснатата сума може да варира и да е в размер от 1000 до 10000 лева, но това зависи и от стойността на автомобила. Той трябва да е в почти перфектна кондиция, като има разлика и дали автомобилът е ликвиден на българския пазар. Креди срещу автомобил е рисков кредит и има много търговски изисквания обвързани с него, условия по кредита, различни форми на сделката и най-важното е, че се предлагат повече от небанкови кредитни фирми, където може да нямате сигурност срещу лихвари. Затова помислете преди да го направите.

 

Leave a reply