Кредит срещу залог на жилище

заем срещу ипотека без доказване на доходи

заем срещу ипотека без доказване на доходи

Заем срещу ипотека  на  жилище без доказване на доходи

В днешния забързан живот не са малко хората, които изпадат във финансови затруднения. Обръщайки се за помощ към най-близките, те не винаги получават онова, от което имат нужда. Тогава идва ред на банката. При нея нещата стоят различно – зависи от същността на искания заем. Той може да е потребителски или ипотечен. Най-често срещан е потребителския кредит. При него нещата са по-опростени, условията се договарят между страните.

Към ипотечния кредит също има голям интерес. При него особеното е залогът на недвижимо имущество. За какво най-често се тегли ипотечен кредит? За покупка на автомобил, къща, апартамент, за рефинансиране, за закупуване на земя, за обучение в чужбина, за ремонт и т.н Банките дават такъв кредит срещу редица условия. Едно от тях е добра кредитна история. Да не забравяме и доказването на доход и поръчители. Не винаги човек може да отговори изцяло на тези изисквания.

За да не остават разочаровани, в такива случаи фирмите за бързи кредити работят за своите клиенти. Ако не знаете как точно се процедира, то на ваше разположение е винаги кредитен консултант. Не е необходимо да се попълват куп документи. Трябва ви валидна лична карта. В случай на лошо кредитно досие, фирмите за бързи кредити няма да ви откажат заем. Просто ще се договорят различни условия. Най-често лихвата ще е малко по-висока, тъй като и кредитоискателя ще бъде рисков. Тя обаче си остава фиксирана за целия период на договора.

Ипотечният кредит срещу залог на жилище е често срещан при фирмите за бързи кредити. Отпусканата сума варира – от 5000 лв до 90 000 лв. Срокът е до десет години. Предимство още е възможността ваш близък да ипотекира имот във ваша полза, т.е  вие да получите сумата на кредита. Одобрението на кандидатите става в рамките на 24 часа.