Модни предложения за закръглени дами

moda-za-zakragleni-dami
Виждали сме пълни жени, които поради ниското си самочувствие от излишните килограми и закръглените форми се обричат на пости от гледна точка на избор на дрехи, обувки и дори чанти. Това са жени, които предпочитат да се скрият, пред това да покажат най-доброто от себе си и изобщо да не дават и пет пари за чуждото мнение. Това са и жени, които забравят, че много мъже предпочитат пищните форми. Това са и жените, които могат съвсем спокойно да се вслушат в съветите ни и да последват следващите модни предложения, които отлично ще паснат на фигурата им:

 1. Рокли, поли, блузи с флорални мотиви
Лъчезарното лице и усмивка на една закръглена дама удивително добре се комбинира с жизнерадостни десени на цветя. Флоралните мотиви са супер подходящи за по-пълничките жени и те за нищо на света не трябва да се отказват от подобно облекло.

 2. Пола с висока талия
Тя ще прибере излишното в областта на корема и вие ще заприличате на истинска Мерлин Монро – особено ако добавите чифт високи токчета и секси поглед. А и да не забравяме, че самата Мерлин е била закръглена в дупето и крачетата!

modazapylnidami

3. Пеплум кройка
Или кройката тип лале е идеалната рокля за официален повод и отличен избор за блуза за офиса. Туниките с такъв дизайн също са доста подходящи за дамите с пищни форми. Заложете на тази кройка най-вече за специален повод!

4. Цялата в бяло
Светлите цветове правили жената по-дебела ли? Може би. Но не и ако подберете за своята визия свободна кройка – най-вече цялата в бяло. Такъв силует стои идеално на всякакви фигури, включително и на вашата, ако тя е по-закръглена.

Мили дами, сексапилът не се измерва в килограми, а се чувства и показва във всеки един удобен момент! Не го забравяйте!