Мъжки маратонки за освежаване на ежедневната визия

Откакто маркови маратонки се превърнаха в основен елемент от всекидневния гардероб на всеки мъж, те внасят комфорт и прохлада на всяко мъжко спортно облекло.

Стойността на дизайнерските мъжки маратонки е неоспорима: маратонките предлагат ниво на стил, гъвкавост и комфорт, с което другите ежедневни обувки не могат да се съпоставят. Сега е също толкова вероятно да видите най-добрите оригинални мъжки маратонки в офиса, колкото и във фитнеса. Съчетайте ги със спортен комплект за елегантна небрежна визия или ги облечете с костюм за бизнес ежедневен стил.

Може да са скъпи, да. Но получавате ниво на внимание към детайлите и изработката, което марките на масовия пазар не могат да осигурят.

Това обаче не означава непременно, че трябва да платите цяло състояние за вашите оригинални маратонки: нашите стилисти ръчно подбраха бюджетни, висококачествени алтернативи на най-добрите маркови маратонки, изброени по-долу. Традиционните марки за спортно облекло като Adidas, Nike, Puma и New Balance се разклониха, за да проектират класическо спортно облекло.

КАКВА Е НАЙ-НОВАТА ТЕНДЕНЦИЯ ПРИ МЪЖКИ МАРАТОНКИ?

И така, какви са модерните мъжки маратонки, когато се насочваме към новото десетилетие? Това е въпросът, на който отговаряме с тази изчерпателна статия, включваща тенденции за мъжки маратонки, които покриват гамата от това, което е актуално за мъжете в момента.

Най-добрите ежедневни маратонки за мъже:

Това са най-добрите ежедневни маратонки за мъже, известни още като добрите тенденции за маратонки, които напълно подкрепям за 2022 г. и след това. В тази статия ще представим още много стилове на маратонки, които можете да разтърсите и след това ще предоставим примери за това, което трябва да избягвате.

1. Бели мъжки маратонки

Безумно популярните обувки доведоха до минималистично движение на маратонки. Също толкова чисти и първокласни мъжки маратонки (и по-достъпни) са ADIDAS, NIKE, PUMA.

 

Изчистената и класическа минималистична тенденция на маратонки в момента е любима на мъжете. Достатъчно гъвкава, за да се обличате със спортни дрехи от висок клас или да се обличате с ежедневни дънки. Това прави белите маратонки задължителни във всички мъжки гардероби. Adidas, класически Nike или Puma са доста популярни на българския пазар.

Недостатък на белите маратонки е, че те лесно се замърсяват и не препоръчваме да ги носите при дъждовно време или мръсни места.

2. Класически модели маратонки

Никога не можете да сбъркате с класиката, известна още като класически маратонки за мъже. Повечето от тенденциите в обувките в тази статия ще излизат от мода с течение на времето, но тези класики ще продължат да издържат. Марки като Vans, Converse, Nike и Adidas предлагат класически силуети от десетилетия. Черно-бял чифт като Converse One Star или Vans Old Skool са класика на достъпни цени, подходяща за ежедневие. Алтернатива, чифт ежедневни мрежести маратонки се съчетават изключително добре със спортни екипи, анцузи, светли или тъмносини дънки. И тогава излиза напред изпробвания истински, класически модел Adidas Stan Smith.

Независимо дали имате ограничен бюджет или имате малко повече за харчене, в онлайн магазина на SPORTFASTER.COM ще откриете бели маратонки, както и мъжки велурени маратонки. Класически модели за всеки стил, както и ежедневни мрежести мъжки маратонки за дълго ходене.