3 от най-добрите покер игри за android

Смятате ли, че притежавате всички необходими качества, за да бъдете професионален покер играч и да си изкарвате прехраната с тази игра? Може би просто ви харесва да изпробвате потенциала си срещу други играчи? Каквато и да е причината, покерът е страхотна игра и сега е моментът да пробвате да я играете в казино онлайн и да опитате късмета си срещу покер играчи във виртуалното пространство.

И така, кои са едни от най-добрите покер игри за Android, които наистина си заслужават?

Offline Poker

Както подсказва името, това е покер игра, която може да се играе офлайн. Вместо да играете срещу реални хора, ще играете срещу изкуствен интелект. Това е добър начин да се насладите на играта и да изпробвате стратегии  без натиск да играете срещу други хора.

Zynga Poker

Приложението съществува от доста време и може да се счита за едно от най-доброто, когато става въпрос за мобилни покер игри. Zynga предлага на играчите безплатни чипове, когато се присъединят, има лиги, в които може да се състезавате, както и VIP програма.

Appeak

Това е покер игра в стил Тексас Холдем, която идва с до 7000 безплатни чипа, които можете да печелите всеки ден. Това означава, че не трябвада купувате допълнителни чипове. Приложението е чудесно и за начинаещи, тъй като предлага функции, които помагат на играчите, които тепърва стартират с онлайн покер да разберат по -добре правилата и стратегиите на играта.