Преимущества на микрокредитирането онлайн

Ползването на онлайн кредит става все по-популярно, но много хора поглеждат с недоверие към тях. На фона на безкрайния списък със справки, които се принуждаваме да предоставим в банките, редицата бележки и формуляри, необходими за отпускане дори на дребна сума в размер на 100 лева, изглежда просто невероятно, че е възможно да се изтегли бърз кредит онлайн, без усилия, без осигуряване на куп документи и без поръчители.

Финансовите институции за микрокредитиране обаче осигуряват на клиентите си тези, както и редица други услуги, без да е необходимо да излагате на показ цялата си житейска биография. Взимате заем срещу лична карта. Можете да поискате кредит без поръчители, или заем без трудов договор, за много кратко време, при това от удобството на собствения си дом. Достатъчно е да посетите онлайн адреса на фирмата, например: http://minizaem.bg, да попълните нужния формуляр и за по-малко от 30 минути ще разполагате с отговор дали сте одобрени и ще получите нужните ви средства.

 КАНДИДАТСВАЙ ЗА КРЕДИТ 

Не вярвате ли? Вижте 7 причини защо казваме да на онлайн микрокредитирането:

1.         Надеждност

Най-важното е една кредитна институция да е надеждна. Компания като Минизаем разполага с лиценз от БНБ за предлагане на кредити.

2.         Удобство

Списъкът с компании предлагащи бърз кредит, или заем онлайн е голям, но малко от тях могат да ви осигурят кредит за по-малко от 30 минути, без да искат от вас пълна информация за социалния си статус или доходите си. Можете да вземете онлайн кредит без трудов договор и без поръчители, и да вземете парите си в най-близкия клон на банка, или офис на Изипей, единствено тук.

3.         Гъвкавост

Каквото и да си говорим, банките днес продължават да са най-предпочитани заради относително гъвката си политика при рефинансиране на заемите. А, ако при усвояването на бърз кредит онлайн, ви предложат същата възможност? При това, без да плащате многобройни такси, а само една, за удължаване на периода на договора? Фирмата за бързи кредити позволява да ползвате услугата рефинансиране и удължаване срока на покриване на задълженията, без начисляване на наказателни лихви.

4.         Ниски лихви

Бонус за новите потребилите е, че промоционално могат да ползват услугата за онлайн заем до 200 лева, без да плащат лихви. А лоялните клиенти, получават преимущество — до 30—40 % по-нисък лихвен процент при сключване на ново споразумение с фирмата

5.         Малки суми

Няма банка, която да се съгласи да отпусне кредит за сума от 50—100 лева, но ако кандидатствате за кредит онлайн, можете да ползвате и подобна услуга. Желаете да направите бърза покупка, подарък на приятел или да платите кратък уикенд на гаджето си, а не ви стигат парите? Вместо да безпокоите приятелите си, или да се отказвате от плановете си, възползвайте се от шанса да получите пари назаем по интернет. При това без някой да ви иска обяснения за какво ги харчите.

6.         Без доказване на доходите

Предимство е да изтеглите кредит без трудов договор, или да вземете пари на заем до заплата, без да поискат да извадите на показ цялото си финансово състояние.

7.         Без поръчители

Няма банка в България, която да отпусне кредит без поръчители, особено, ако се касае за по-голяма сума. Предимството на взимането на кредит онлайн, е, че може да вземете и пари до заплата, без да предоставяте друго, освен лична карта.