Преференциални кредити за държавни служители
09.05.2017  //  By:   //  Без категория, Кредити  //  No Comment

Untitled-1Кредити за държавни и обшински  служители

Сигурно се чудите какъв е този тип кредит. Това е кредит, който се отпуска на хора, които работят под една или друга форма в държавата. Такива хора, които се възползват от тази услуга, са най-вече лекарите от всички специалности. Затова не е и случайно, че най-известната банка, която предлага това е Токуда. При нея вие можете да изтеглите кредит за здраве, ако имате сключен договор с някоя болница.

 ВЗЕМИ КРЕДИТ ТУК > 

Това автоматично ви прави специалист в някоя област: зъболекарска, ветеринарна или друга. Ако се нуждаете от лечение, то можете да се възползвате от тази услуга. Тези потребителски заеми са целеви и се отпускат единствено и само срещу представяне на документ за самоличност. Едно от основните предимства на този заем е, че той е с фиксирана лихва за целия срок на изплащане. Това е един голям плюс, защото в обикновените банки фиксираната лихва е най-много до три години.

Услугата при преференциалния кредит се води като бърз заем. Отпусната сума можете да усвоите веднага, а отговор да получите до 24 часа. Този вид заем може да се отпусне и на медицински сестри или административни лица, които по някакъв начин работят в болнични заведения. За този заем не се изисква обезпечение. Одобрението се получава в зависимост то възможностите на искащия кредит, както и според неговата нужда. Максималният размер обикновено е 10 хиляди. Ако фирма тегли подобен вид кредит, срокът за погасяване е до две години, ако до датата на погасяване, лицето, което ще изтегли кредита, не трябва да е навършило 65 години. При този вид заем не се изиска такса по разглеждането на различните документи. По всяко време можете да заявите промяна на условията по кредита, както и намаляване на лихвата. Можете да обезпечите кредита си, като представите договор за работа със здравната каса или РЗОК. Можете и да предоставите и други договори като доказателство.

krediti-sofia-varna-300x71


Leave a reply