Топ 5 причини да инвестирате в пътни знаци

Има много причини една организация да инвестира в знаци и табели. Вашата организация може да се нуждае от тях като мярка за безопасност, за да предпази посетителите си от погрешни решения. Ето пет важни причини да регулирате с пътни знаци вашия бизнес обект или паркинг.

1. Идентифицирайте своята собственост

Обществените организации като училища и болници например, обикновено имат големи табели отпред, така че да се открояват и да бъдат лесни за достигане и разпознаване . Ако изберете табели, изработени от издръжливи материали, те могат да ви служат десетки години. Знаците са полезни, защото изясняват с изключителна точност местоположенията на конкретните обекти и помагат да се спести време. Без тези знаци и табели, хората може да изпитват затруднения в намирането на вашата сграда.

2. Насочвайте посетителите

Пътните знаци имат функцията да насочват новите посетители към утвърдените паркоместа, а заминаващите към изхода. Дори когато знаците използват символи и пиктограми вместо думи, те имат силата да общуват на подсъзнателно ниво с водачите. В някои случаи символите могат да създадат мисловен образ по-бързо от думите. Те са международно стандартизирани, за да могат новодошлите шофьори да се ориентират по-добре. Определените стандарти форми и цветове също помагат на интерпретацията.

3. Предупреждение за опасност

Знаците за опасност са полезни и дори задължителни за предпазване на обществеността от потенциални опасности и бедствия. Те са обичайни, когато става дума за сигнализиране на хората за хлъзгави или мокри пътища. Тези знаци са полезни през зимата и могат да се използват година след година. Може да се нуждаете и от табела „внимавайте”, “стойте на страна” или “избягвайте”, която помага да се изолират зони, където се извършват ремонтни или монтажни дейности. Организации като училища и болници, където има непрекъснат трафик през цялата година, може да обмислят също така и допълнителни знаци „стоп“ и „намалете скоростта“ на паркинга.

4. Специални събития

Може да имате определени годишни събития, които ви позволяват да използвате повторно един и същи знак всяка година. Знак, който само казва „парти“ или „събитие“, може да се използва за множество специални събития. Един от най-често срещаните начини за популяризиране на организация на публично събитие е с голям банер на логото. В идеалния случай, банерът ще бъде достатъчно голям, за да може да бъде видян от хора в коли, които се движат покрай тях. Ако решите да имате паркинг за гости на ваше събитие, знаците могат да се използват, за да информират шофьорите осносно вътрешната организация. Знаците „Влизането забранено“ са особено полезни при насочване на трафика.

5. Рекламни знаци

Всяка организация има уникални характеристики, които могат да изискват персонализирани знаци за рекламни цели. Цифровият печат и ситопечатът са доказани методи, които може да накарат вашия знак да се открои на панаири и търговски изложения. Най-използваните материали са:

 

  • алуминий
  • пластмаси
  • винил
  • отразяващо покритие

 

Използването на информационни и указателни табели на публични събития са отличен начин да привлечете вниманието и да помогнете за изграждането на осведоменост за марката. Тези знаци могат да се използват в комбинация с пътни знаци, създавайки чувство за сигурност и доверие. В комбинация с други маркетингови канали, ефектът може да е повече от задоволителен.

 

Ако вашата организация се занимава с регулиране на трафик под една или друга форма, знаците и табелите могат да помогнат на посетителите да намерят лесно вашето място и бързо да се ориентират в паркинга. Колкото по-голям е знакът, толкова по-видим ще бъде той за пешеходците и шофьорите.