SILENTBET: bwin Организира Покер Турнир само за български играчи

Покерът е една от най-популярните игри на карти, но за разлика от другите игри, тук особено влияние може да има и играчът. Дори холивудските филми ни показват, че мистиката на тази игра не се изразява в по добрите карти, които се държат, а в това как ще се изиграе цялото раздаване. Покерът е социална игра с много интересна сцена. Често играчът може да държи най-слабите карти на масата, но да има поведение на човек, който не може да бъде победен. В такива моменти картите са просто необходим инструмент за победа. И правилата не важат особено, когато истинските играчи започнат да печелят с поведение. За някои професионалисти, тръпката е от тази игра е по-силно преживяване от всяко друго.

Не е задължително човек да бъде професионалист, за да се наслади на това удоволствие.

Преди всеки играч да бъде канен на световната покер сцена, той преминава през много сериозна школовка. Статистиката показва, че повечето професионалисти стартират своята кариера случайно, попадайки на покана от приятел, преминавайки през някое казино, а в днешно време все повече се насочват към онлайн турнирите. Последното е разбираемо, поради наличието на бързи дигитални технологии и възможността един играч да се настани удобно и да се фокусира изцяло в играта. Феновете на покера обикновено искат да опитат късмета си и често инвестират време в тази игра, а то от своя страна може да се заплати с удоволствие, допълнителни приходи или евентуално и двете.

Професионалният път обикновено започва така, а след това с бавни стъпки се печелят покани за турнири, понякога се инвестира в билети и други потенциални възможности. Добрата новина е, че букмейкърите все по-често започват да предоставят нови възможности за своите играчи. Букмейкъри като bwin вече предлагат покер турнир за родните играчи, при това с награден фонд, почитателите могат да се възползват и от специално подготвен bwin бонус, който предлага още по-добри условия за спортни залози. Да се върнем на турнира. В момента букмейкърът събира всички почитатели на покера за специални всекидневни турнири с награда от 111 долара, а входът за участие е точно 10 цента.

Освен това играчите в топ 5 ще имат специална показа за седмичния турнир, където наградния фонд е 999 долара. Всеки играч получава 50 000 чипа и играта продължава, докато не бъде излъчен победител. И така срещу точно 10 цента, човек може да спечели много повече. За участие букмейкърът изисква регистрация, сваляне на приложението за игра, заявяване на участието, както и регистриране около половин час преди началото на турнира. В покер секцията на онлайн платформата присъства и паролата за участие, следователно всичко вече остава в ръцете на играчите.

Държим да отбележим, че подобни  възможности не се предлагат толкова често и обикновено таксите за участие са много по-солени, а да не говорим, че участниците обикновено са опитни акули, които идват за много бърза печалба. Положителната страна тук е, че турнирът се провежда всеки ден и винаги може да повторите участието.

С подобни формати освен придобиването на опит, играчите могат да се запознаят и да получат ценни съвети, защото в тази игра практиката е най-ценното, което се печели. Книгите и инструкциите са полезни, но и винаги остават сухата теория. А както казахме в самото начало, покерът е игра с много лица и само добрите играчи могат да срещнат всичките. Професионалистите често казват, че не започват със стратегиите, те се създават по време на самата игра.