Успешната виртуална разходка – успех за вашия бизнес

razhodkaНие от businessview.bg, сме горди, че можем да представим на вас и вашия бизнес, най-новата програма на Google – Street view trusted. Благодарение на тази платформа, ние от BusinessView ви предлагаме най-обширната услуга в сферата на виртуалните разходки. Освен това нашата услуга е изключителна, защото е първата сертифицирана такава от Google за българския пазар.

Нашите виртуални разходки са свързани с безкомпромисно качествена фотография и високо развита интерактивност. Тези две особености, превръщат виртуалната разходка от на пръв поглед фотографски елемент, в мощен маркетинг инструмент, който ще помогне на вас – нашите клиенти, да развиете бизнеса си и да увеличите продажбите си.

Виртуалната разходка идва на изключително добра цена, която съвсем скоро се изплаща.
1.Фотографията
360-градусова виртуална панорама
Крайъгълният камък в нашата виртуална разходка е висококачествената фотография. За да постигнем най-добрия резултат, ние прилагаме най-модерната технология – лицензирана от Google – за да хванем изображението и да го развием. Казано на обикновен език, това значи, че достигаме до краен резултата със следните характеристики – по-добро качество на изображението, цвят, контраст, цветно представяне изключително близо до това, което вашите очи реално виждат. Така получавате впечатляваща виртуална 360-градусова панорама, която се явява като лице на вашия бизнес.
Можете сами да се уверите, като видите нашите примери тук : (линк към работи от сайта businessview.bg)

Обикновени снимки

Клиентите ни получават също така и фотографии с високо качество на изображението. Това е снимков материал, който може да бъде разпечатан на всякакъв формат. Той помага на вас, като ви представя съвсем нов и ценен поглед върху вашата бизнес-среда. Вие можете да използвате тези снимки за направата на брошури, календари и други рекламни аксесоари. Като не забравяте, че всичко това става на много добра цена.

2.Дизайнът
Когато влезете в контакт с нас, вие можете да изисквате каквото пожелаете, относно това, какво искате да бъде показано във вашата виртуална разходка. Ние ще се съобразим с вашите желания за мястото, за изображението, за цветовете, можем да ви дадем полезни съвети, а и най-важното: всяка виртуална разходка е съвсем нова, тя се прави от буквално от нулата; само за вас, по вашите изисквания, нуждите на обекта и спецификата на мястото. Вие получавате опростен дизайн, лесен и интуитивен контрол върху съдържанието. От това следва, че интегрирането на вашия в социалните мрежи и други бизнес платформи, става лесно като детска игра.
Оставяме на вас, да вземете решение и да превърнете виртуалната разходка във важен инструмент за разпространението на вашия бизнес. Ние от BusinessView можем да ви помогнем това да стане реалност.