Betano България – брандът, който задава трендовете в индустрията

Игралната индустрия, която постепенно премина от локалните пунктове към онлайн пространството, търпи осезаем прогрес. Най-големите имена в бранша залагат на иновативни услуги, за да спечелят повече клиенти и да задържат интереса им.

В платформата на Бетано ще попаднете на най-добрите предложения на българския пазар, които ще Ви удостоят с уникално забавление и незабравими моменти. Екипът на Fbet.bg е събрал всички услуги на оператора в отделно ревю, а в следната статия ще загатнем за част от тях.

 

Фентъзи спортове

Betano пристигна на родната сцена в началото на годината и мигновено спечели спортните фенове с фентъзи турнири. Това са модерни битки, в които знанията надделяват над късмета. От залагащите се изисква да съставят отбор с играчи от конкретен шампионат и колкото по-силно се представят спортистите, толкова повече точки се трупат в баланса.

Най-добрите в надпреварите получават парични суми от общия фонд и се окичват с медали. Можете да демонстрирате познанията си за Серия “А” на Италия, Висшата лига на Англия, Шампионска лига, NBA, NHL и да се съревновавате срещу хиляди други потребители.

 

Ментор за залози

Друга услуга на Бетано, чиято мисия е да улесни и задоволи клиентите, е менторът за залагания. Той се намира в спортния сегмент на уебсайта и създава автоматични фишове.

Посетителите на букмейкъра задават стойност на облог и каква печалба очакват от него. Системата избира най-подходящите пазари и ги предлага на участника.

При отсяването на селекциите се използват факти и статистики. Целта е да се поднесат най-добрите оферти за деня.

 

Livestream за всички потребители

Когато акцентираме върху предимствата на Betano, трябва да споменем наличието на пряко предаване. То се намира в секция “Live” и съпътства повечето спортни събития.

За да гледате мачове на живо в букмейкъра, нужно е да разполагате с профил и средства в сметката (мин. 0.50 лв.).

Предават се десетки първенства и турнири от различни дисциплини. На водещо място по интерес са мачовете от Бундеслигата на Германия, Ла Лига, Ередивизи, ATP Мастърсите. Зареждате прякото предаване и се наслаждавате на идеална картина от всички устройства.

 

In-Play чат

Бетано се оказа първата бетинг компания в България, която добави чат на живо между потребителите. Той е валиден за всички спортни срещи, които се провеждат в момента, и дава възможност на залагащите да се информират помежду си за отделни факти и залози.

Важно е да спазвате добрия тон и да не обиждате другите потребители. Можете да обменяте знания, да споделяте новини за двата отбора и да решавате единодушно в коя прогноза има най-голям резон.

 

Мобилни приложения

На последно място, но не и по важност, поставяме мобилните софтуери на Betano. Има апликации за iOS и Android OS, които се свалят от сайта и се инсталират за броени секунди. В тях са вградени всички ротативки, игри на живо и спортни тиражи, за да се осигури достъп отвсякъде.

След като изтеглите приложението за Вашата система, имате право да се регистрирате, да изберете стартова оферта и да извършите депозит. Всичко, което присъства в настолния уебсайт, намира приложение и в бетинг апликациите за телефон.