Casio луксозна марка ли е?

Независимо дали сте ентусиаст или просто случаен колекционер на часовници, има редица причини да обмислите закупуването на часовници Casio. Някои от тези причини включват факта, че се произвеждат вътрешно, издръжливи са и не са ограничени в предлагането. Те също така предлагат разнообразие от опции, включително аналогови и цифрови модели.

Аналогов или цифров

Независимо дали търсите начален дигитален часовник или аналогов часовник от висок клас, ще намерите часовник Casio, който е точно за вас. Всъщност марката има стотици модели, от които да избирате, всеки от които предлага някои специални функции. Независимо дали сте спортен ентусиаст, зает родител или бизнес професионалист, Casio има часовник за вас.

Брандът има две основни линии: линията Oceanus, която беше представена за първи път на пазара в САЩ, и линията Edifice. И двете линии се отличават с естетика, вдъхновена от пилотските кабини на самолети и болидите от Формула 1. В случая на линията Edifice, тяхната естетика е комбинирана с производителност и дизайнерски елементи, което прави даден моден, колкото полезен, толкова и стилен.

Линията Oceanus на Casio е добър избор за тези, които се интересуват от часовници за гмуркане. Линията използва недостатъчно използвана технология, за да създаде часовници, които са едновременно издръжливи и елегантни. В допълнение към калибрирането на атомния часовник, линията включва и титаниеви гривни.

Собствено производство

Известни със своята иновативна технология и превъзходно качество, часовниците Casio са една от най-популярните марки в света. Предлагат се в различни стилове и могат да струват стотици лева. В зависимост от модела можете също да свържете часовника си към вашия смартфон, така че той автоматично да се синхронизира с вашето време.

Колекцията G-Shock на Casio е една от най-популярните линии на марката. Тези часовници се характеризират със своята удароустойчива конструкция на корпуса и здрава соларна захранваща система. Предлагат се в различни модели, включително серията G-Squad Move и G-Steel. Най-новите G-Shocks на Casio също включват Bluetooth връзка. Тези часовници имат няколко други функции, включително алтиметър, барометър и световно време.

G-Shocks се превърнаха в културни икони, а Casio представи по-усъвършенствани версии през последното десетилетие. Някои от по-новите модели се фокусират върху аналогови дисплеи, докато други модели разполагат с цифрови дисплеи.

Няма ограничение в предлагането

Въпреки широкото си присъствие в индустрията за потребителска електроника, Casio не са ограничени в предлагането. Компанията зависи от широк кръг доставчици в Япония, Китай и други страни. Освен това брандът наема производствени подизпълнители. Политиките на Casio за доставки са предназначени да насърчават социалната отговорност във веригата на доставки.

Освен материалите, политиките на Casio за доставки обхващат различни области, като опазване на околната среда, здраве, безопасност, човешки права и спазване на законите. Тези политики са в съответствие с всички приложими закони. Casio също така извършва инспекции на място на основните си доставчици в Китай. Това помага да се гарантира, че извършва своите бизнес транзакции по честен и ефективен начин.

Марката се ангажира да гарантира, че нейните доставчици извършват КСО дейности по цялата верига на доставки. Casio е проучила своите доставчици по целия свят относно използването на конфликтни минерали през фискалната 2014 г. Компаниите от групата на Casio са използвали EICC & GeSI* шаблона за отчитане на конфликтни минерали.

Издръжлив

Известни със своята издръжливост и точност, часовниците Casio са идеални за дейности на открито. Тези часовници са идеални за любители на спорта, деца и професионалисти. Те също така са в състояние да издържат на водно налягане и удар.

Casio предлага разнообразие от часовници за мъже и жени. Някои часовници са подходящи за официални поводи, докато други са предназначени за ежедневно носене. Водоустойчиви са и са изработени от висококачествени материали. Те са идеални за жени, които искат да имат часовник, който може да издържи цял живот.

Тези часовници са изработени от слънчеви кварцови механизми, които осигуряват точно отчитане на времето. Те имат страхотен живот на батерията и могат да издържат до две десетилетия. Батериите са с високо качество.

Редки парчета с високи изисквания

Използвайки най-новите часовникарски технологии, Casio предлага широка гама от продукти. Те са известни не само с линиите си за ежедневно облекло, но и произвеждат часовници във всички размери, от малки и тънки до много големи и продълговати. В допълнение към стандартните си предложения, те се разклониха и в сферата на спортните часовници с AQ-230 и AF-800.