Какво трябва да знаете за дисплея на телефони Samsung

Какво трябва да знаете за дисплея на телефони Samsung

OLED дисплей – характеристики

Използвайки най-новите технологии за дисплеи, Samsung разработва набор от иновативни OLED дисплеи, които осигуряват жива картина за потребителите. Новата технология на дисплея е специално проектирана да предложи на потребителите по-удобно изживяване и по-голяма стойност. Тази нова технология е разработена след 10 години изследвания и разработки. Новите OLED дисплеи могат да бъдат персонализирани за различни нужди, осигурявайки цифрова платформа за гледане. Панелите използват органични материали, които са много ефективни при генериране на светлина. Всъщност тези дисплеи използват наполовина по-малко енергия от LCD дисплеите. Те също произвеждат по-малко вредна синя светлина, подобрявайки умората на очите и синдрома на сухото око. Освен това са изключително тънки и леки, с 13,3-инчов панел, тежащ 27% по-малко от LCD дисплей.

OLED панелната технология на Samsung Display е идеална за визуално интерактивна изчислителна технология. Технологията на дисплея съчетава висока степен на наситеност с широка цветова гама, за да осигури живи цветове. Технологията OLED дисплей на компанията може да бъде интегрирана с технологията Intel Real Sense, която позволява на потребителите да променят фона на снимка, след като я направят. Тази технология позволява на потребителите да проследяват движенията на ръцете си и да правят разлика между фон и преден план. Технологията разполага и с предна камера, която помага на потребителите да правят снимки и видео. Камерата проследява голямо разнообразие от движения на ръцете.

Какво трябва да знаете за дисплея на телефони Samsung - снимка

Новите OLED дисплеи също са по-тънки и по-леки от LCD дисплеите. Samsung твърди, че те произвеждат една трета по-малко вредна синя светлина от LCD дисплеите. В сравнение с LCD дисплеите, новите OLED панели се отличават и с по-високо ниво на прозрачност. Панелите могат да се използват в голямо разнообразие от приложения и среди, включително публични информационни дисплеи, табели и транспорт. Те могат да се използват и в специални приложения като виртуални шкафове за дрехи.

Новият OLED дисплей панел на Samsung Display има пикова яркост от повече от 1500 нита. Освен това има ниво на прозрачност над 40 процента. Новите OLED панели също имат по-висока цветова гама от днешните прозрачни LCD дисплеи. Това ще направи по-полезно за потребителите да гледат OLED дисплеи на открито. Освен това ще подобри яснотата на дисплея чрез по-широки ъгли на видимост. Новите дисплеи също могат да бъдат включени с технологията Intel Real Sense, която позволява на потребителя да промени фона на снимка, след като е направена.

Новият панел на дисплея също постигна сертификат за Ambient Color Gamut* от 73 процента от стандарта DCI-P3. Той е особено подходящ за 5G устройства, тъй като последните прогнози предвиждат, че броят на 5G смартфоните ще се увеличи от 14% на 50% до 2024 г.

Новите OLED дисплеи са сертифицирани от швейцарския доставчик на услуги за проверка и тестване SGS. Този сертификат гарантира, че технологията на дисплея на компанията е безопасна, без трептене и ще отговаря на всички разпоредби. Тези сертификати са индикация, че компанията е водещ доставчик на висококачествени дисплеи. Компанията ще продължи да развива технологията на дисплея, за да предостави най-добрата стойност на потребителите.

Какво трябва да знаете за дисплея на телефони Samsung - предимства

В допълнение към новия OLED дисплей панел, Samsung представи и нов огледален OLED дисплей панел, който е първият прозрачен OLED дисплей панел в индустрията. Тази нова технология ще позволи на потребителите да подобрят иновативните приложения за означения в обществени информационни среди. Той също така ще подобри визуалния и гласов контрол на Real SenseTM 3D-въртящи се системи за гледане.

Смяна на дисплея

Ако дисплеят на вашия Самсунг е счупен, има няколко начина да го поправите. Единият е да го смените сами. За тази цел, трябва да имате познания какво точно правите, както и да се уверите, че сте се снабдили с правилните, и най-важното, качествени резервни части.

Ако не желаете да поемате риск да работите сами по проблема, винаги може да се доверите на реномиран сервиз за телефони. Проучете внимателно отзивите на клиентите, за да сте сигурни, че оставяте смартфона си в сигурни ръце. Задайте всичките си въпроси, за да се убедите в уменията на техника.

Независимо в коя част на страната се намирате, за смяна дисплей на Самсунг телефон може да се доверите на Mlgroup – един от най-доверените сервизи в страната!